כתב נושא: כותב נועם פרידמן על פתיחת רזרבי שלי היום באיזור שאסור להגיע איליו  (נקרא 498 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק נועם פרידמן

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
אחרי שחזרנו ולפני שניכנסים חזרה למסלול העבודה,אני רוצה שוב להדגיש על הצורך שבריענון הרזרבים שלנו,
על חשיבות קורס מצבי החירום כבר דיברנו רבות,אבל אם הרזרבי לא יהיה תקין שום קורס שבעולם לא יעזור אם ניצטרך אותו.
לאחר אירוע כמו שעברתי,אין מאושר ממני על זה שאני יכול להמשיך בחיי אבל ללמוד לקח גדול לגבי קבלת החלטות שלי בעתיד,ודבר שני שהרזרבי שלי רוענן לא מזמן עי איתי והעובדה שהכל עבד טוב לא מובנת מאליה,זו פעם ראשונה בחיי שאני פותח רזרבי ולשמחתי הכל עבד טוב כמו בסרטים של מרחפים שזכו להמשיך הלאה אחרי האירוע בלי פגיעות .
האירוע הוא חזק מאוד בראש,המחשבות על הגובה הנמוך של האירוע ונסיון לנתח מה קרה בכל שלב,אני לא הופתעתי או ניתקפתי פחד ובכל מיקרה היה לי חשוב לקפל אותו בבוקר אחכ ולצאת לטוס,זה גם עוזר לחזרה יותר מהירה שלא תשאיר צלקות שייפגעו בהנאה מהטיסה.
תישמרו על הציוד שלכם ואל תישכחו שהרזרבי לא נועד לריכוך הנחיתות אלא כלי להצלת חיים נטו,את שלי הוא הציל השבוע ואני מודה לו על כך אז טפלו בו יפה ולטפו אותו גם בטיסות ,הכניסו את עצמכם למוד של מצב חירום ודמיינו מה צריך לעשות,כולל יד לרזרבי ותפיסה שלו בלי להיסתכל אל הידית,זה עלול לעזור יום אחד,לי זה עזר.
שיהיה שבוע ניפלא,הרגע חזרתי מהבריכה עם הבנות שלי שמח ומאושר,תחשבו על זה,רק טיסות בטוחות hug

מנותק EldadYagen

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
"הרגע חזרתי מהבריכה עם הבנות שלי שמח ומאושר,תחשבו על זה,רק טיסות בטוחות "
 up:

ברוך שובך בשלום ציפור נחמדת....