היום טסנו באתר יותר דרומי בשם אתר בגובה 600 מ עם מימנה דרומי,אין שום בעיה לעלות באיזור העמדה ולתוך העמק דרומה,הרוח בתחילת הטיסה דרום מערבית 10 עד 15 קמש,אחרי המראה עולה לגובה 1800 תוך סחיפה לצופון מזרח רחובות של עננים בגובה בסיס 1800 והחלטה מאוד שגויה וטיפשית לטוס צפונה,בצפון חוץ משני ואדיות גדולים שעולים צפונה,ובמנהל מקום שרק משוגע יעוף לשם,ואני שמתי את האף לשם בהנחה שאם אאבד גובה אוכל לנחות שם.
הרוח המתרברב תוך כדי טיסת סרטן לכיוון צפון מערב וכבר לא הייתי בטווח הגעה לאיזור הזה,במקום זאת אני טס למה שהולך להיות המקום הגרוע ביותר לטוס אליו,לוטשי הגדול שמעליו ראיתי שאני בצרה גדולה עוד ללפני האירוע,חשבתי למזער נזקים עי טיסה על הצד המיזרחי של העמק ןהזה שרוחבו באיזור הזה הוא כקמ כשמשני צדדיו הרים של כ300עד400מ כשהרוח מגיעה מדרום מערב,הרטור הורגש כבר בירידה מתחת גובה הפסגות של העמק הצר הזה ,ניסיתי לכוון את עצמי למיקום הרחב ביתר עם שדות יחסית פתוחים מה שלא ממש יש באיזור,הרבה איבודי לחץ אבל עד סביבות 100 120 מ ,אז המיצנח קרס בלי שום התרעה,לא שחשבתי שהוא לא יעשה את זה אחרי שהכנסתי אותו לשם :-
קריסה מלאה שאחריה פתיחה חלקית של צד ימין ומייד הכנף קורסת שוב תוך כדי התחלת סיבוב שמאלה,בשלב הזה אני הלכתי לרזרבי וזרקתי אותו חזק המינה והחוצה והוא ניפתח תוך 2 שניות לערך לפי ההרגשה בכתפיים היו עוד בערך 3עד4 שניות של ירידה עם הרזרבי תוך איסוף חלק מהראשי,נחתתי על הקרקע בשדה ממש צמוד לקבוצת עציםשבמזל לא ניתליתי עליהם,אני בסדר בלי שום חבלות למזלי והיה לי ים של מזל,כי על שטויות כאלה אני מדבר כל הזמן ואני עוד מבצע שטויות כאלה אחרי 17 שנה,במחקרה הזה זו לא החופה אלא חשיבה דפוקה עד מאוד ,שיהיה שבוע טוב אני הולך להיתקלח ולעכל את מה שעוד לא עוכל,וכמה זה נכון שזה לא הספורט שמסווכן אלא הראש,ולגבי זה כל כך נכון הפעם,שבוע טובX