הייתי היום בתבור, ובשעה 11.40 ממש לפני שהמראתי שמעתי צעקות בעמדה: "מישהו התרסק בעמדה הצפונית, צריך להזעיק אמבולנס". המחשבה הראשונה שלי הייתה, מה לעזאזל מחפש מישהו בעמדה הצפונית כשהרוח היא דרומית. בגובה 1500 מעל למנזר הבחנתי בתנועה ערה של כלי רכב שונים ליד המנזר, וכשהנמכתי ל900 מ' הבחנתי גם באמבולנס צהוב וקישרתי את העניין לידיעה ששמעתי בטרם המראה. לאחר הנחיתה צלצל אלי איתי לנואל וסיפר לי שיורם נהרג. כחצי שעה קודם דיברתי איתו בעמדה. לא היכרתי אותו לעומק, רק small talks בעמדות השונות במשך השנים. אחר"כ בתחנת הדלק תיחקרתי את המרחף שטס מעליו וראה את הכל, ואז הצליח לנחות לידו בנסיון לעזור.
לא אכנס כאן לפרטי התאונה, כי זה לא הזמן והמקום וזה גם לא תפקידי.
אציין רק השתתפות רבה בצער על אדם שהיה נעים סבר והליכות ושיצא לי להיות אחד האחרונים אליו דיבר בחייו. לא להאמין שכמה דקות קודם עזרתי ליוסי אומנותי להמריא, והנ"ל שהיה לחוץ מאוד אחרי פרישה ארוכה (6 חודשים) שמע ממני מילות עידוד כגון: "אם יש יום מתאים לחזור לספורט, זה היום, הרוח לא חזקה ולא חלשה מידי והכיוון ממש באף" ודווקא ביום כזה שנראה על פניו רגוע, הלך לעולמו מרחף מנוסה מאוד שלבטח עבר בחייו מצבים מסוכנים הרבה יותר. יהי זיכרו ברוך !!!