יש קצת אקרו בארץ.
אנחנו סובלים מארץ שבה לא אידאלי לבצע אקרו כי פשוט אין אגם שאפשר להגיע מעליו בגובה בטוח ובטווח זמן ידוע שמאפשר לך לקבוע עם סירת חילוץ.
הדרך היחידה לבצע אקרו בארץ בצורה בטוחה היא להמריא בתבור ולהגיע מעל הכנרת בגובה בטוח, כשיש סירת חילוץ ייעודית לכך במים מתחתיך ושרודפת אחריך.
אם יעבור פרק זמן ארוך ממספר שניות (נגיד חצי דקה או יותר, תלוי), אתה עלול לטבוע אם הסתבכת במיתרים (ומסתבכים במיוחד על רזרווי).
מה שנשאר הוא להתאמן בחו"ל בתנאים בטוחים מעל אגם עם סירת חילוץ, ואחרי שאתה מנוסה במצבי טיסה חריגים ומוכיח לעצמך יכולת התמודדות נכונה, אתה יכול להתאמן במקומות כמו התבור או מבוא חמה, לעלות בתרמיקה, לצאת לשדה, לתרגל ולחזור להר לנסות לעלות שוב...
במבוא חמה זה עובד יופי, אבל סיבוך ורזרווי שם משמעותו חוסר שליטה באיפה תנחת ואיך (מסוכן אימים), ולכן הסיכון הוא גבוה יותר ועליך להיות שקול יותר בבחירת התמרונים שאתה מבצע (רשימת ה"עשיתי את זה בעבר בצורה טובה ואני כנראה לא אסתבך") .
סרטון שלי לדוגמא, אין מה להשוות לסרטונים מחו"ל, אבל המון תמרונים אני לא מבצע כי אני פשוט לא מוכן לקחת סיכון של רזרווי איפה שאני מנסה אותם... ולכן ההתקדמות שלי איטית...... מאוד.
http://www.youtube.com/user/bendetyomri?feature=mhee