כתב נושא: חצו את הקו !! מישהו יודע למה עמרי ואודי הגיעו למשטרה?  (נקרא 1081 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ittai

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
אדרי,

אף אחד לא למד כלום ואתה מתבקש להמשיך לחלק סכינים לכל דורש.
Fly high fly far just do it on the safe side

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
מי שהיה צריך ללמוד למד וזהוא
אדרי

ואחרי זה אתם אומרים שהחרב לא כותבים בדיחות בשרשור הזה ....
don't fly faster then your guardian angel

מנותק אריה לשובר

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
חברי הפורום היקרים:
א- אני מתנגד נחרצות לכל צורה של אלימות: מילולית, פיזית, ועל אחת כמה וכמה מזויינתו.או מסכנת חיים.
ב- לא הייתי במקום כך שאני לא ראיתי בעיניים שלי, אם מישהו איים בסכין או אם מישהו מנע מטנדמיסט לנחות עם הנוסע שלו.
ג- אם דברים כאלה קרו, או דברים הקרובים לכך, או אפילו דברים שיכלו להתפרש ככאלו, זה חמור ביותר ואין שום הצדקה ולא משנה בכלל מי התחיל ובאיזה נסיבות זה אירע. הבושה היא לא בעירוב המשטרה, אלא שדברים כאלא יקרו אצלינו.
ד- אני דברתי עם שני החברים המעורבים או בטלפון או פנים אל פנים והבעתי בפניהם את דעתי הנחרצת. אז אחד מכחיש והשני מסביר, אבל הדברים יוצאים מידי שליטה.
ה- זה שאני מתנגד אפילו להתנהגות קולנית של צעקות וגידופים לפעמים וולגרית וכמו כן להפרעה הנגרמת לטייסים על ידי טיסה סמי אקרובטית עם ווינגים ומהירות מופרזת בקדמת העמדה ובקרבה יתירה לטייסים אחרים, זה לא אומר שאוכל להצדיק שום צורה של אלימות כדי "למנוע" תופעות מעין אלה, ואחרות.
ה- כבר ראינו בעבר מכות ממש בעמדה שנגמרו ב"ה בסולחה, הצעירים לא זוכרים אך היו בעבר הרחוק דברים מאוד מכוערים, כולל שפיכת סוכר למיכל דלק ...... וסיכוני טיסה אחרים שאני מעדיף לא לפרט.
ו- עלינו למנוע בכל דרך אפשרית הסלמה של יחסים מורעלים ומרעילים ולא תהיה תפארתינו על דרך של הוספת שמן למדורת האש שפרצה במלוא כיעורה. וכל זאת אני אומר לא כמטיף יהיר וטרחן אלא מתוך כאב אמיתי.
ז-אני בעצמי משתדל לקיים יחסים טובים עם כל הטייסים (פרט למקרה אחד ידוע שזה מעל כוחותי), גם עם מי שיש לי ביקורת על דרכם , ולא פעם אני מביע באוזניהם בצורה מכובדת את מה שעל לבי. ואני בעצמי לא פעם מתפלא כמה שזה עוזר.
ח. שי לנואל, כתבת לי מניו זילנד הרחוקה: "הבנתי שאריה לשובר הצטרף לאודי אבל למרות התיקווה הגדולה כנראה שלא נכנסה שום שפיות למערכת ............חבל עצוב ומסוכן"
לא הבנתי איך שמי שורבב לקטטה, אך אשמח עם תכתוב לי בפרטי. אני בסך הכל הייתי שותף לנסיון לעשות קצת סדר בעמדה ולגרום ליצירת אווירה יותר נוחה ויותר מתאימה כמי שהתמזל מזלו ועוסק בספורט כזה ,אם כתחביב ואם כמקצוע ,האמור להביא לכיף שמחה ואושר.....הן לטיי והן לנוסע. מה לעשות ?לא הצלחתי.... וזה לא אומר שלא צריך לנסות שוב.
ט. העונה רק מתחילה, נניח לכל המשקעים מאחורינו, יש מי שאומר שכל הרוע ,הקנאה, חוסר הפירגון, ובכלל כל התכונות הרעות משקלן כבד מאוד ומי שלא משאיר מטען חורג זה על הקרקע, קשה לו  ביותר להתרומם אל על, להרגיש חופשי כמו צפור ולחוות את כל עוצמות הרוחניות המצפות לנו אי שם בדרך לעננים.
שבוע טוב וקיץ בריא
וכמובן טיסות בטוחות ומהנות
אריה לשובר
Arie Lashover SOL PARAGLIDERS DEALER 054-4887505

מנותק דורון דנן

• משחק בארגז החול
    • דוא
יקירי המרחפים !!! אלו שחיים מספורט זה ואלו שספורט זה הוא חלק מחייהם

ל א ן  פאק  אתם עוד מתקוונים לרדת !!!! עד לאן????!!!

מה כאן קורה כאן????

אני חושב שכול הענין הזה יצא מכלל פרופורציות ושליטה עצמית של כול הצדדים המעורבים !!  וגם אלו שלא מעורבים!!

אלו אשר נוהגים " לומר את דעתם" אני חושב שכול אחד ואחד מאיתנו ומבלי להתחמק מאחריות צריך לחשוב פעמיים על כול הענין הזה ולהגיעה למסקנה אישית וכללית שיש מקום לכולם ולא צריך לריב ולרדת כול כך   נ מ ו ך !!!!
יום אחד,  וזה לא רחוק היום בו תופיעה כתבה באיזה "סמרטוטון" מקומי ואו ארצי על כך שבספוט ה"נקי" הזה שלף בחור סכין ודקר למוות את חברו כי האחרון "גנב לו נוסע" המשטרה חוקרת, זהותו של הדוקר ידועה ונעשים מאמצים לאתרו,,,,,,
הפכנו ממש ל"צ'כונה",
וכן בוררות וחילוקי דעות ו"סולחות" ניתן לעשות ולארגן,, וזה מחזיר אותי לתקופת השרות בה נידרשתי לסולחות בין חמולות בכפרים,
אני לא חושב שאנו שם אבל כמו שזה ניראה ונישמע עד כאן הדרך "למטה" קצרה ומהירה, וצריך ורצוי לעצור את כדור השלג הזה לפני שמגיעים לתהום הזו,
אני חושב שצריך להרגיע את הרוחות הרעות שנושבות באתרים, כי אלו רוחות שלא מבשרות טוב לאף אחד, וגם לאלו שמליצים בנושא אין כאן מקום להלצות ולדחקות חבריה, ולא משנה כאן מי צודק יותר או פחות זה פשוט רע,
וכן אני מוכן ביחד עם אחרים ולמען הספורט שלנו ולמען החברה שהם באמת טובים לנסות לכנס את הצדדים ולפתור את העניין כך שלא נגיע למצב ממנו אין דרך חזרה.

מנותק אוהד

• הגעתי לאוסטרליה
  • http://www.youtube.com/results?search_query=ohad73
    • דוא
אדרי. יקירי. מה שכתבתי זה מה שאתה סיפרת לי ושיחות שהיו לי עם אסף, עופר, זוהר בעמדה ועומרי בטלפון. בהיותי בקשרים  עם שני הצדדים ניסיתי לגשר ולפשר. לעומרי ניסיתי להסביר שאודי לא יעזוב את העמדה בנתניה ויש להתיחס אליו כנתון ועם אודי השיחה נסובה על כמה חבל שזה התדרדר ואיך לא עשו סולחה ברחבה. כמו כן דיברנו על ההיבטים המישפטיים עם חברה של אסף. ברור שיש כאן סיכסוך אבל אנטרסים כלכליים אינם לדעתי הגורם לו. אגב הניסיון שלך להכניס שיקולים ואינטרסנטיות הינו בבחינת הפוסל במומו פוסל אדריאנוס. חשבתי לתומי שעומרי ואודי יסכימו לרדת מהעץ על ידי הסברה כי אין צד אחד שצודק לגמריי. כל זה היה בשיחות טלפוניות עם האנשים ולא דרך האתר. אנחנו כולנו מגיעים לנתניה ועלינו לתפקד כחברה. אוהד

מנותק אדרי

• הגעתי לאוסטרליה
  • נשיא "החרב המעופפת"
    • http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233
    • דוא
יש לי בעיה :
במידה ואני כותב אני שותף להרצת השרשור הלא הפקטיבי הזה ובסוף צחי ושבירו יאשימו אותי בהרצת ספין  lugh
אך אני לא יכול לשתוק שכותבים פה דברים חסרי שחר ומנותקי מציאות ממה שהיה במאורע.
האירוע שכיח עד מאוד וכמו בכל תחילת עונה במאי עד סוף יוני יתרחשו בעמדות ארעים מהסוג האלים הנ"ל .
למה ?
ישנו לחץ כלכלי ומסחרי בן חברות (למעלה מ 33 טייסים בעמדה בנתניה )
הלחץ מתפרץ לפעמים בצורות שונות ומגוונות (אגב האירוע לא חמור והיו באתר ארועים חמורים יותר מכות פיזיות קשות בשנה שעברה ,נכון אוהד  lugh חבלות בכלי רכב נכון אוהד  lugh ועוד ..)
מה שהיה הנו על רקע כלכלי ומסחרי בלבד
נסגר על ידי שני הצדדים ושני הצדדים בוגרים ונבונים .
מזכיר ליפי נפש שבימי האגודה היה הרבה יותר גרוע ואלים (ולא כל מפשר הוא נקי מאינטרסים )

תבואו לטוס בנתניה יש יופי של משטח עם דשא יפיפה אחלה נוף שאין כמותו בעולם כולו.
יש שמירה מסודרת ,יש גלידה נהדרת ,יש סופר חדש לשתייה קרה
ישנה אווירה מאוד טובה ומאוד כיף לי להיות שם ואני שם כל יום ומאוד כיף לי(למרות שלאחרונה נהנתי גם בהרים  lugh lugh)
ישנם בעלי אינטרסים שרוצים לקלקל את האווירה - שטויות הכל טוב
באו לטוס תהו ותתעלמו מאנרגיות לא טובות תתעסקו בטוב בלבד .
טיסות נעימות
אדרי
« עריכה אחרונה: May 29, 2012, 11:13:54 am על ידי אדרי »
טוס גוזל חתוך את השמיים רק אל תשכח יש נשר בשמיים
http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhum
http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233

מנותק אדרי

• הגעתי לאוסטרליה
  • נשיא "החרב המעופפת"
    • דוא
אגב ...תרשמו לפניכם
תחילת ספטמבר עד אוקטובר
המכות והאלימות תחזור שוב ....
נכון אוהד  lugh
אדרי

מנותק אוהד

• הגעתי לאוסטרליה
  • http://www.youtube.com/results?search_query=ohad73
    • דוא
אדרי ידידי, איפה הבאת את הנתון של 33 טייסים?
חוץ מיזה קשה לי עם האחד בפה ואחד באינטרנט שלך, אתה אומר
משהו בטלפון או בעמדה ואת היפוכו בפורום.
אני מבין שאתה מנסה להיכנס בי דרך דפי האתר אבל
אין לך לדעתי שום ביסוס. המיקרה שהיה בשנה שעברה מוכיח את תענתי כי דברים צריכים להיפתר על הקרקע.
בוודאי שלא באויר.
עדיף בכוס קפה אצל דייב. או מישהו ניטראלי .
לפי דעתו של שי ושלך אדריאנוס אז אני לא ניטראלי, סבבה
מה שאתם אומרים , מאידך כפי שכבר הזכרת למוד ניסיון משנה שעברה.
ואני אומר לך עוד משהוא אדרי. ווינגים לפני העמדה ברוח חזקה , עושים רוטורים
ומפריעים לנחיתה, כפי שאתה זוכר משנה שעברה אדרי. :)
אגגב לפעמים ניראה לי אדרי, שאתה בכוח מנסה לסכסך. זה לא דרישות
התפקיד של נשיא החרב המעופפת, אני מעדיף בהרבה את הדובר שלפחות עושה זאת בשביל השעשוע.
חשבתי שאם כל כך מעניין בנתניה צריך לעשות שם סידרת טלויזיה בהמשכים. יהיו גם אחלה צילומים.
אדבר עם אולפני הרצליה , יש לי שם קשרים ואולי איזה תעודת עיתוני ישנה.
דבר אחד אני יודע שאצטרך עינין. ואין מה לעשות משעמם כשאודי לא נימצא.
הרבה אנשים חושבים שהספורט שלנו הוא בקשר לטיסה, רחיפה כמה שיותר גבוה כמה שיותר רחוק כמה שיותר אקסטרימי, אבל הספורט הוא "אנשים" . ביום ראשון שהגעתי לעמדה אחרי הסערה ביום שבת היה שקט.
זוהר התלונן ששקט מידי. מצ'עמם הוא אמר לי כל הזמן.
אפילו התחנת מוניות שהתהוותה היתה מעניינת, ואגב אדרי למרות שאמרת שתתמוך בה אתה הראשון שהתחלת לאסוף מזדמנים ולתת להם את הברושור שלך.
אבל אל תטעו, העיניין שאני מחפש, נמוך בדרגתו מבטיחות. אם נעשה תחנת מוניות המחשבה היתה שכל אדם ישתף פעולה וכך נמנע את המלחמות על המזדמנים, ובכך תגבר הבטיחות.
גם ככל שנדבר יותר אחד עם השני תגבר הבטיחות.
זה שונא את זה וזה לא מדבר עם ההוא.כל אחד מתבצר בעמדתו. אני מחלתי על שלי אבל
 לדאבוני, בגלל השירשור הזה לא מקבל שיחות לא מעומרי ולא מאודי. 

מנותק אדרי

• הגעתי לאוסטרליה
  • נשיא "החרב המעופפת"
    • דוא
אוהד
"עולם כמנהגו נוהג "
לא מוניות ,ולא תור ,ולא בטיח
אל תסיט את הנושא המרכזי
האתר בנתניה מעולה וכיף גדול לטוס בוא אין אתר יפה ממנו
החברים מעט מתבלבלים עם מה שאתם כותבים פה ולא בצדק
שכל אחד ידאג לעצמו שכל אחד יתעסק עם עצמו ולא עם הסובבים
שני החברים בוגרים ושמו את הארוע מאחור ואתם מציפים אותו פה
אותי זה מאוד מרגיז
אף אחד לא מושלם וגם עלייך מדברים על הטיסה שלך ומרווחי הביטחון אז מה ?
באו לטוס בנתניה אחלה מקום אחלה אנשים
אני לא יודע על מה מדברים סתם רכילות זולה
או שיש מזימה של אוהד להקפיץ שרשור עם דייב ?
ואז יצאתי פיתה  lugh
הכל טוב
אדרי
« עריכה אחרונה: May 29, 2012, 01:01:37 pm על ידי אדרי »

מנותק shaison

• הגעתי לאוסטרליה
אדרי חירטוט
בימי האגודה לא היה כול כך גרוע ולא חתכו מחירים לרמה של פיצה.
גם לא היו 13 ובטח לא 33 טייסי טאנדם וגם לאודי ושימי לא נתנו רישיון או שללו את מה שהיה ובצדק!

אוהד לא אמרתי שיש לך אינטרס קבוע אלא רק אינטרס כספי במרה הזה. וכן ווינג אובר לפני העמדה עושה מערבולות אין לנו וויכוח על זה.

אדרי
הכי יפה וכיף זה ......רק לא בנתניה.  lugh

שי

מנותק רונן גורדון

• הגעתי לאוסטרליה
  • Captain Fantastic
    • דוא
אדרי נשיאי ירוממו הודו, וכל השאר.
הדבר הכמעט יחיד נכון שנכתב על העמדה בנתניה, זה הקשר של הטנדמיסטים לתחנת מוניות (סליחה שאני מעליב את נהגי המוניות).
כי מה זה נהג מונית: זה שחושב שהכביש שייך לאבא שלו, עוצר באמצע הכביש, לא מאותת, חותך נתיבים ושם זיין על האחרים.
אז נכון שיש טנדמיסטים שבתור אנשים הם יותר נחמדים, ויש כאלו שהם פחות.
אבל באופן כללי טנדמיסטים הם נהגי מוניות באויר.
כלומר: מניפים מתי שבא להם ללא התחשבות באחרים, נוחתים כנ״ל, משאירים את המצנח/רתמה באמצע העמדה ונעלמים, לא מפנים ולא תמיד מצייתים לחוקי הדרך, חלקם מעבירים שעורי הנפות ושליטה קרקעית בעמדה קטנה וסואנת.

אז אדרי, אני לא יודע מאיפה לקחת את התאור הפסטוראלי של העמדה בנתניה, אבל החצר של גבה ואברבנל יותר מזכירה את העמדה מהתאורים שלך.

לפחות פעם היה ארסוף לטייסי סינגל, ונתניה לנהגי המונית.
ובינתיים גם בארסוף התחילו לעבוד טנדמיסטים, והמסוכנים ביותר שמורחקים מנתניה באים לארסוף לטנדם וללמד, ולא משאירים לטייסים שסתם רוצים להנות, מקום לעשות זאת.

אז אני מציע שתכנסו כל הטנדמיסטים לעמדה בנתניה, תגביהו את הגדרות, תנעלו את השער מבפנים ותזרקו את המפתח לים, תוודאו שהשומר מטעם העיריה לא יתן לאף אחד להכנס ולאף אחד לצאת, תשלפו סכינים ושאר כלי משחית, רק תתנו לנו להנות באתרים האחרים מהאפשרות לרחף בשקט.

רונן גורדון, דובר
החרב המעופפת, אין לנו כלום באופן אישי נגד אודי או עומרי, אנחנו לא סובלים נהגי מונית באופן כללי.

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
רונן,

מה זה משנה לך אתה פורש אחרי החופש הגדול  bye
Fly high fly far just do it on the safe side

מנותק עמוס פרל

• הגעתי לאוסטרליה
  • המקום האהוב עלי
    • צביעה תעשייתית,צביעה תעופתית ,החדרת הליקוייל ודפוס משי
    • דוא
המקרה שקרה יכול להמשך שוב ושוב . אבל כשזה קורה , מיד צריך שגוף שלישי ינטרל את שני הצדדים
ויפשר בינהם. ולא לחכות שהעניינים יתחממו.
חבל שזה קורה בקהילת המרחפים  שתמיד הערכתי בתור קהילה חברתית ותורמת. בשנתיים האחרונות התחברתי לקהילה נוספת שזה האופנוענים בכל רחבי הארץ  להפתעתי גיליתי קהילה חברתית ומפרגנת שכיף להיות בחברתם. אין סיבה שלא יהיה גם אצלינו
המרחפים.
אופטימטל צביעה תעשייתית וצביעה תעופתית
http://optimetal.co.il
ערוץ היוטיוב שלי
http://www.youtube.com/user/optimetalvideos

מנותק דייב - Dave - Charly Bravo

• Charly Bravo Paragliding
  • מפעיל בובקט מתקדם
חברים נאמר מספיק בנושא ומכמה אנשים קצת יותר מדי ובחוסר רצינות. סוגר כאן. מקוה שההמלצות של אריה לשובר יתממשו ושלא יהיו לנו עוד מקרים כאלו. שנגדל ונדע לפרגן כקהילה ולא כאוסף של פרטים.
טיסות נפלאות ונחיתות טובות לכולנו !!