ממבט על סגנון הטיסה שלו ברגעים לפני הקריסה אפשר לראות שבאופן קבוע הוא עובר בין טיסה ישרה לבין 90% הטיה בזמן קצר מאוד ובצורה חריפה מאוד.
לדעתי הוא שינה הטייה במהירות רבה והכנף שעולה כלפי מעלה (שמאל) פשוט הייתה בזוית התקפה שלילית בעקבות העליה שלה דרך גוש האויר.
אם הוא לא היה על ספיד וטרימרים, זוית ההתקפה הייתה פחות קטנה מלכתחילה והפניה החריפה לא הייתה מייצרת זווית נמוכה מספיק לקריסה.
אם הוא היה נכנס להטיה בצורה איטית והדרגתית מספיק, זווית ההתקפה לא הייתה נמוכה מספיק בשביל הקריסה.
ובקיצור - אם אתה מתכנן להכניס הטיה חריפה בזמן קצר מאוד - וודא שאתה שומר זוית התקפה חיובית לכנף העולה (חיצונית).
עם ריפלקס מואצת עד הסוף אין לי נסיון באויר ולכן אני לא יודע אם ניהוג הטיפים היה יכול לשמור זוית התקפה חיובית.
לפי איפה ששפת הזרימה מתקפלת במשיכה של הברקס (בוידאו), נראה ששמירת לחץ עם ברקס חיצוני (טיפ) היה יכול למנוע או למזער את הקריסה.
מרגע שקרסה הכנף לדעתי צריך להוריד סל"ד במיידי כדי למזער את הסיכון לטוויסט (שנגרם משילוב של הרצון של הכנף לשנות כיוון מהר מאוד, אפקט הג'יירו שגורמים החלקים המסתובבים במנוע כולל הפרופלור, הטורק של המנוע ואפקט ה-P שגם משחק תפקיד ברגעים הקריטיים האלו).
אבל אני מה אני מבין