תודה צחיק !!

היה באמת יום שווה !
להלן תקציר ארועי היום :
הגענו מוקדם , אודג' גיא עצמון ואני .. העמדה ריקה ! (למי שהיה היום מבין עד כמה הסימן קריאה הזה חשוב

)
מרכיבים זריז , נחים , מחכים , ותוך שעה העמדה מפוצצצצת מרחפים, גולשים וצלמים

אבל מי מתלונן ..
חמו משמש כפתיון - ממריא נוחת בעמדה , וכמה אמיצים ממריאים אחריו עוד לפני שהכל מתעורר , ואז התנאים וכוווולם מתחילים להניע .
אודי ממריא ראשון , ורבע שעה אחריו ב12:15 ככה אני מצליח להשתחל כשהמבט העצבני של טיטי מאחורי , וממריא קצת למטה מדי (משלם על זה בהמראה לא טובה)
בחוץ האוויר פעיל , ואני נזכר ביובל ענבר כשאני מתחיל לספור כמה "מנסים להרוג אותי" מסביב

... הרבה !
יוצא החוצה לשדה הנחיתה כדי לחפש משהו לא המוני , ומוצא אחת חזקה שמעיפה אותה לכיוון ה1600 ..וכמובן מתאחדת עם הרבה חברה מעל המנזר (אחלה אימון , ורוב המרחפים והגולשים היו מאוד מודעים ומקצועיים בצפיפות היום לדעתי! )
ירון חותך בטיל צפונה , אודג' קצת מאבד מדרום .. וב1700 אני חותך לכיוון דאון וירון בכפר כמא .. וכבר לפני תופס עוד משוגעת -
איזה טרמיקות !!! חזקותת , רחבות (יחסית) ,בלי יותר מדי לונפארק או משחקים ,ולקראת כפר כמא היא משגרת אותי למעל 2000
פתאום הכחול מלמעלה נהיה כלכך כחול בקונרסט מטורף לאנברסיה מלמטה .. מדהים !!!!!!!!!!!!!
כל הדרך "רדיו אודג'" משדר , אבל למזלי יש לי ווליום בקסדה

וברגעים הקשים אני מתרכז רק במסביב..כמו 2 סיסים שמבהילים אותי בגובה 2050

בוקצור ממשיך להסתובב עד שרונה ומשם יוצא בגלייד לכיוון פוריה עילית קצת מהר מדי (לפי הטרק הגעתי ל90 קמש קרקעי)
תופס שם עוד אחת ונסחף איתה לכיוון צומת אלומות עד 1500 , ובמקביל מנסה לשכנע את אודג' ,שבדיוק מגיע מכיוון יבניאל ,
לבוא חזרה לתבור .. אבל הגזור בדודה לחצות את הכינרת ..ובלית ברירה נפרדים

ואז מתחיל את הדרך חזרה לכיוון יבניאל ,וכבר מתחיל להרהר בנחיתה .. כשמפלצת חדשה מחכה לי ב350 מטר .. ומעיפה אותי לעננים (תרתי משמע

)
לקראת ה2000 משפר לכיוון מצנח אפור אדום , ומגיע אליו עד שהוא מחליט להמשיך לכנרת.. ואני לבסיס ענן קריר ויפה ב2150/2300 (תלוי את מי שואלים)
משם גלייד עם פיפסים לכיוון פיצול הנחלים , עוד אחת רצינית מזרחית לשדמות דבורה שסוחפת לי תצורה דרום מזרחה , וג'יעג'ועים עד הלי סייד של התבור

בשלב הזה חושב לנחות , וגיא שמחכה באבו ג'אמל שואל אם לחכות , ואז נזכר שהבטחי לאודג' שאם יהיה לי כח אחזור אליו למבוא (הוא כבר הספיק לנחות למעלה שם ולצאת לעוד טיסה)
אז חוזרים

אבל כבר בלי הרבה סבלנות , וכשאני מגיע לטרמיקה חמודה מעל הבריכות ביבניאל אני פשוט מחליט להמשיך בהרגשת "יאללה יאללה..נמצא משהו בדרך וגם ככה הרוח כבר חזקה" , ומשלם על זה בגובה נמוך באלומות , והחלטה לנחות בשדה הענק בירדנית

סה"כ 3 שעות ו3 דקות של טיסה מדהימה ביום אש , ועוד הרווחתי בקיפול שיעור על גידול סוסים גזעיים מעד - ערבי חמוד מסלמה (שדה נחיתה של הכמון)

גרט/ד כמובן הגיע לאיזור הארבל וחזר משהו סטייל תבור - בית השיטה - דברת אם אני לא טועה .. זה הגלשן נו

ירון טס לגוזלים במבוא..גם עומר לדעתי ..ואודג' סיפר שהיה ממש מרשים להגיע לשם ולראות מלמעלה מלא גלשנים !!!!! איזה כיף שיש עתיד

מחר ליגה !!!!!!!!!!!!!!!!!!! נקווה ליום דומה !!!!!!!!!!!!!
הטרק :
http://www.paraglidingforum.com/leonardo/flight/603357נ.ב. תודה לירון ואפי על הטרמפ , לאודג' שהוא אודג' לטיטי שבזכותה יש לי סרט חלקי מזווית יחודית

ולכולם