אתה צריך להעביר את המשקל שלך בתוך הריתמה יותר קדימה.
הייתה לי בעייה דומה וחדשה (בטיסה לפני שבועיים) שהבייס באר היה באזור הבטן עוד לפני שהתחלתי למשוך(במצב טרים).
אני רגיל שהוא באזור הכתפיים.
לאחר הנחיתה ודיון על כך עם דוד מיקליס, ששאל את השאלה שצריך לשאול תמיד כשקורה משהו חריג, והיא : "מה היה שונה היום? וכך עלינו על הבעייה.
הדבר השונה באותו יום, הוא שהחלטתי להוריד את הצנור אלומניום- "רגלית" שיש לי בתחתית הריתמה, שבעזרתה הייתי דוחף את עצמי קדימה בתוך הריתמה, וגם קיצרתי את הכתפיות (שגדלו והתרופפו עקב חוסר הרגלית).
התיקון הזה, חוסר הרגלית וקיצור הכתפיות, גרמו לי להיות יותר מאחור בתוך הריתמה, וכך גם המשקל שלי עבר לאחור בתוך הריתמה.
מה שגרם לריתמה ואני ביחד איתה להתאזן קדימה לאותו מרכז כובד שמתחת לנקודת התלייה. וגופי כולל הריתמה התקדמו למצב שהבייס באזור הבטן (במצב טרים).
בשישי האחרון, לפני הטיסה, הגדלתי חזה את הכתפיות, והחזרתי את המשקל שלי קדימה בתוך הריתמה, וכך כל הגוף שלי חזר להתאזן לאחור בזמן ה'טרים' ושוב הבייס באר באזור הכתפיים.
עוד לפני שבצעתי את התיקון בחזרה למצב הטוב. ניסיתי זאת בבית.
לקחתי גליל קרטון של נייר טואלט. קשרתי אותו עם חוט לנקודה קבועה. כך שהוא מדמה ריתמה תלויה.
הכנסתי עט כבדה לתוך הגליל התלוי, להלן - הריתמה. והעברתי אותה בתוך הריתמה קדימה ואחורה.
ובדיוק כמצופה כשהעברתי את העט לאחור, הגליל נע קדימה . וכשהעברתי את העט קדימה, הגליל נע לאחור.
כך שאם תסדר לך להיות יותר קדימה בריתמה בעשר ס"מ.
זה יתן לך עשרים ס"מ אחורה במרכז כובד וכך הבייס יהיה מלפנים.
אתה יכול לקשור את הריתמה בבית ולנסות מעל קו בריצפה, שיידמה בייס באר.
מקווה שיעזור.