חברה,
קודם כל לשחרר אויר.
אני שמח מאד לראות שיש כאן כל כך הרבה מורים. אבל אתם יודעים איך זה - שיש כל כך הרבה מורים אין מקום לתלמידים (-:
נכון שמבחינת הטיסה, ישנה בעייתיות של טיסה במקום אסור!!! ויתכן שזו הבעייה העיקרית של הממ״ר - הוא פשוט יכול להגיע לכל מקום...
מבחינת ההדרכה:
טייסי ממ״ר שעוברים את המסלול הרגיל כמו של עפר ( לימוד על מצנח רחיפה אצל רומן ולימוד ממונע אצל ארנון) - מקבלים תאוריה מלאה כולל תאוריה בנושא איזורי טיסה, מעגלי תחום לשדות תעופה, גבהים וכדומה.
הבעייה שלי עם ההתנפלות רבתי היא, שהיא לא מובילה את מי שמעירים לו לתובנה וההפך מכך קורה.
שימו לב מה קרה כאן בחודש האחרון:
טייסי מצנחי רחיפה עוברים את כל העברות האפשריות מבחינת איסורי טיסה בחודש האחרון ( מפרסמים את קורותיהם בפורום) ואף אחד מכם לא בוחר להשתלח באותם ״עבריינים״ באפן שהשתלחו פה בעפר.
אדרי היקר,
שנינו עבדנו עם אותם מערכות בצבא ומי כמוך יודע כמה אני מבין בעניין בטיחות טיסה במתארים שונים.
להשתלח בכלל טייסי הממ״ר בארץ באפן שמראה שהם ורק הם גורמים לברדק באויר זה כסת״ח לא הוגן בלשון המעטה.
רק חסר שנתחיל פה להתנפל אחד על השני! כי כולנו יודעים מה הכי טוב לבטיחות הטיסה במדינת ישראל.....
לבטיחות בשמי הארץ יש מערכת אחראית אחת. וזה לא אני ולא אתה!
המערכת הזו נבדקת על ידי מידי שבוע ולצערי אינה מתפקדת - גם כאשר מבוצעות עבירות חמורות יותר - גם של מצנחי רחיפה וגלשנים-
אני מנוי וגמור עם עצמי שלא לעזור למערכת הזו יותר. כי זוהי מערכת שלא רוצה שיעזרו לה והיא יודעת תמיד מה הכי טוב לכולם.
אז חברה מותחים כאן קצוות, ועושים שטויות, ומחכים לסטירה..... שלא תגיע לעולם כי פשוט אף אחד לא רואה אותנו.
הערות בונות, יתקבלו כאן תמיד בברכה ( וכולם יסכימו לכך)
על חינוך והערות מעליבות מידי מי מיכם הייתי אומר בלשון עדינה : מי שמכם???
אורי שמיר