פתחתי הרגע את היומן כדי לבדוק מתי שבועות..יוצא בשישי-שבת-ראשון ה-25,26 ו-27 במאי.
1)
אני אישית מכיר לפחות שלושה או ארבעה גולשי אוויר פעילים, שומרי שבת וחג ,שקיום ערב האירוע ביום השישי ה-25.05 יתקע אותם בעמדה עד מוצאי החג הקדוש - יום ראשון ה-27. לעניות דעתי, אין מנוס מלעשות אירוע ביום חמישי ה-24.5.12 עד ליום שישי ה-25.05.12. אם מחליטים על זה עכשיו, זה מספיק זמן להכין את הבוס ליום החופש הנוסף הזה...
2)
אירוע אוגוסט אחרון היה אירוע נטול קטרינג, אירוע בשרי עצמאי ,תחת הרתמות הדדית של החבר'ה למאמץ שראוי למופת!!
אני עכשיו , יכול לנחש בבטחון לאף אחד מהאנשים שעשו בכל כוחם ומרצם את אוגוסט האחרון, אין כח לעשות את זה שוב...בצדק!
ערב "כיף" שאני אישית כבר כולי מסריח ודביק מהמנגל - אין מצב! לא בשבילי! אני מעדף לשים 150-100 שקל מכיסי שמישהוא יסריח וינפנף\יבשל בשבילי.אם זה קורה פעם בשנה, ועוד בחג -גם מנהל הבנק המרוט שלי ילמד לחיות עם זה.
אשמח להיות חלק מהצוות שיקום להרים אירוע כזה. אפשרות נוספת היא גם אירוע חצי מסובסד -מימון שמחציתו מהתקציב השנתי של האגודה\ חצי מתשלום הנוכחים באירוע.
3)
כמו כל קורס, גם לקורס האחרון של ירון מגיע הכבוד לקבל אירוע שבו יציגו את עצמם עם כניסתם לענף הגלישה, בדיוק כמו אותו כבוד שזכינו לו כולנו (אני מדבר על ה"ותיקים". עללאאק אני ותיק..) במהלך האירוע הראשון שלנו אחרי הקורס.