עם כל הכבוד לנתי, להמראה הלא מוצלחת של אפי לא היה קשר למזג אויר.
לפני שביקש לפתוח את הדיון בפורום מזג האויר נתי היה צריך לברר את התנאים ששררו באותו יום במבוא חמה.
לא היו תנאים קיצוניים, לא היו תנאים בינויים, לא היו תנאים!!!
לכן, המריאו באותו יום רק הגולשים שהיו צריכים לעבור מבחן הסמכה.
נתי, לידיעתך ולהזכירך, יום המבחן שלנו (14/4/2012) היה יום של התחממות, ולא נשבו כמעט רוחות.
היו גם היו סיבות להמראה הלא טובה של אפי (הוא לא היה צריך לרוץ לצד הדרומי של המדרון), אבל הן נותחו, תוחקרו ומסקנות הוסקו.
נתי, עם כל הכבוד לכך שגלשן אויר תלוי במזג האויר ומושפע ממזג האויר, יש עוד גורמים לכך שגלשן אויר (וגם מצנח) עף. הראשון במעלה הוא הטייס. בלעדיו הכלי לא יעלה לאויר.
גם טייס שמבין מזג אויר לעומק חשוף לטעויות (למשל: עלול לשכוח בדיקת תליה, עלול לא להרכיב נכון את הגלשן, עלול לא לבדוק היטב את הגלשן לפני המראה, עלול לקחת החלטה מוטעית ולרוץ לכיוון הלא נכון של המדרון).
נתי, לפני שאתה בא להטיף לנו שוב בענייני מזג אויר, עצור לרגע, קח אויר, זכור שכולנו כבר הבנו שאתה הסמכות המטאורולוגית העליונה ומכבדים אותך בשל כך. אין לך צורך להוכיח את זה שוב ושוב, אין לך צורך להוכיח אותנו שוב ושוב. ועכשיו חשוב לרגע, האם יש עוד גורמים אשר השפיעו על הטיסה מלבד מזג האויר ששרר באותו יום.
אני מקוה שתבין למה אני כותב במיוחד אליך, ותיקח לתשומת ליבך.
יום נעים,
יוסי.
נ.ב.
אני לא מתכוון להגרר לדיון בעניין. כך שאם תבחר להגיב, אנא הבן שזו תגובתי האחרונה ולא אוסיף עליה, גם אם אקרא את תגובתך.