סיגי
שאלתך במקום!!
אני יכול לאמר בוודאות, שמיקום מצבת זיכרון בקרבת נקודת ההמראה לא מתישבת טוב אצלי.
המצבה המקבילה ביבנאל גרמה לי מספר פעמים להרגשה מאוד לא נוחה טרום המראה, מטבעי אני אדם זהיר שמשתדל להמעיט בסיכונים, ולוקח מרווחי ביטחון גדולים/גדולים מדי.
אינני צריך בתזכורת מתמדת לסיכונים להם אני חשוף כשאני עולה לאוויר, לדעתי והרגשתי האישית המצבות הנ"ל מעלות את סף החרדה שלי, ופוגמות ,מלחיצות את כושר השיפוט והרוגע לו אני זקוק טרום טיסה.
צריך להיות קשוח במיוחד בכדי להתעלם מקבוצת הרגשות העולות בכל אחד בראותו את המצבות הללו, ולהמשיך בעסקים הטרום טיסתיים כרגיל, אני משוכנע שרובנו יוצא מהריכוז של הבד"ח ברגעיים קרטיים אלו.
ואם כבר בעסקים עסקינן, הרי שאינני יכול לדמיין את מפלס החרדה העמוס גם כך של איזה נוסע מסכן שנתקל במצבה שניות לפני שהטנדמיסט לוקח אותו לסיבוב באוויר, אני משוכנע שזה לא טוב לעסקים.
ולצחי ידידי, אני כמעט תמיד מסכים עם דעותיך הנבונות בעיני, אבל חייב לחלוק הפעם. יתכן שאתה צודק בהתייחס לחברה צעירים בעלי רמות גבוהות של טוסטסטורון ואדרנלין שצריכים תזכורות קבועות ובולטות לסכנה הנשקפת להם, אבל לא ל"חטייר" בן 50 כמוני.
שלכם
משה גרד