צחי חמודון שלי.
לאחר שקראתי בשקידה ובעיון את תגובתך בעניין ״רמת ההתעניינות״, הבנתי את טעותי כי רבה.
לאחר שהעמקתי במחשבה, ירד לי האסימון, והבנתי שבמציאות, ההתעניינות בהגיגי הייתה אפילו נמוכה מזו שאתה מייחס לי:
1. ברור שחברי החרב המעופפת לא באמת התעניינו אלא נכנסו והגיבו רק מתוך הזדהות עם חברם לחרב, כך שצריך להוריד את כניסותיהם ואת תגובותיהם מהספירה.
2. כנ״ל לגבי איפקיס, נציג החרב המעופפת בממונעים, וגם אותו צריך להוריד.
3. כמובן שצריך להוריד את הכניסות והתגובות האישיות שלי, שהרי אני אינני אובייקטיבי.
4. חוץ ממיכל היקרה, צריך להוריד את הכניסות והתגובות של כל בנות המין הנשי והיפה, שהרי הן ניכנסו לא מפאת התעניינות, אלא מחמת משיכה מינית ואי עמידה בקסמי.
4. מאותה סיבה בדיוק יש להוריד 6 גברים, שמסיבות ברורות וכדי לא להביך אותם, לא אחשוף את שמם.
5. אני חייב להודות ששילמתי למספר חברים כדי שיכנסו ויגיבו, אז אני מניח שגם אותם צריך להוריד.
6 . ניתן לשאר שלפחות אחד או שניים לחצו בטעות על השירשור הלא מתאים, וגם אותם צריך להוריד.
לא נישאר לי אלא להודות למיכל ולשלושת החברים הנוספים, שרק ההתעניינות בלבד גרמה להם להכנס לשירשור הלא מעניין הזה.
צחי, יצאת מה זה טרחן!!!!!!!!
רונן גורדון, דובר
החרב המעופפת, לא מעניין אותנו את מי אנחנו לא מעניינים, אנחנו מתעניינים רק במי שאנחנו מעניינים.
החרב המעופפת