גבירותי ורבותי, חברי הפורום ומנהליו הנכבדים.
החלק הראשון של דברי יעניין בעיקר את צחי (הפניה היא לצחי באופן אישי כמובן, לא לצחי מנהל הפורום), ניר וכל שאר אלו שרוצים פורום ״משעמם אך איכותי״, והוא נכתב ברוחו ובצלמו של הפורום ה״מעניין״, וזה הולך ככה:
מזל טוב לסבא
מזל טוב לאיתן
תתחדש על החופה ניר
שלא תדע עוד צער x
משתתף בצערך y
ולנועם פרידמן, אולי יהיו תנאים השבוע ואולי נרחף, אבל אולי לא.....
זהו, סיימתי עמ הדברים המעניינים, עכשיו אני עובר לכל השאר:
אין כזה דבר ״ משעמם ואיכותי״.
אלו שני מונחים הסותרים אחד את השני. פורום משעמם אינו יכול להיות איכותי!!!!
זה או זה או זה.
ולאחרונה הפורום היה מה זה משעמם......פחד. ומי שלו מודה בזה, משקר את עצמו. תורידו את הברכות, התנחומים והתחזית למחר/שבוע הבא, ותקבלו פורום דליל, עמ מספר מצומצם של כניסות ונכנסים.
והנה בא שרשור עמ למעלה מ 250 כניסות, 25 תגובות, אני מה זה גאה!!!!!!
אז לכל יפי הנפש שזה לא מוצא חן בעיניהם, ושמאמינים שלא לקחת אותי ברצינות:
אני בעצמי לא לוקח את עצמי ברצינות. כתבתי בעבר, לא פעם ולא פעמיים, לקחו אותי ברצינות, אני מתייחס לחיים באופן כללי אחרת מכם, אני שטותניק 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע.
למימשזה לא מתאים, אל תקראומאת השרשורים שאני מתחיל.
ומה שתמיד מדהים אותי הם אלו שטוענים שהם לא מתייחסים אלי ברצינות, ולא קוראים שרשורים שלי.
אם אתם לא קוראים אותי, איך אתם נמצאים בשרשור שהתחלתי ( כן, אני מדבר אליך) ומגיבים לשטויות שלי?

?
ולעצם נושא השרשור.
אתמול נפגשתי עמ עומרי בארסוף. הצלחנו לא לריב ואפילו להנות בשעתיים שהיינו יחד, אז המשכנו את המומנטום, עשינו סולחה ונהיינו חברים. והחלטנו לסיים את הסכסוך ביננו, שאף אחד מאיתנו לא זכר את מקורו, בשרשור של ריב, שלא היה ולא נברא.
אבל אתם כל כך התלהבתם והפגנתם עניין באופן העולה על המצופה, כךצשעומרי אפילו לא הספיק להגיב, ותדעו לכם שהפסדתם, כי השרשור האמיתי היה אמור להתחיל רק אחרי שהוא יגיב.
אז עומרי, סליחה שהרסתי לך את המצנח.
צחי, סליחה שהרסתי לך את הפורום.
חברי רוח הקודש, סליחה שהערתי אתכם מהנמנום הממושך שהפורום כפה עליכם.
איתן, סליחה שאתה מרגיש חרה, וגם מזל טוב.
פרידמן, סליחה שהזכרתי אותך למרות שאתה מה זה נחמד.
אדרי, סליחה שהוצאתי שם רע לחרב המעופפת.
פרנקי, סליחה שהרסתי לך יום של רחיפות.
ניר, סליחה שאני מכריח אותך וכופה עליך לקרוא שרשורים לא רציניים. באמת יש בפורום כל כך הרבה חומר חיוני לאחרונה, שחבל שנאלצת לקרוא אותי, ובגלל זה לא היה לך זמן לחומר הרציני שהיה יכול לשפר את יכולת הטיסה שלך.
אז לכל חסרי חוש ההומור והנעלבים כי הם הגיבו למשהו שלא קרה (יש לי רושם שצחי היה מעדיף שאני באמת יקרע לעומרי את החופה, רק שלא אכתוב משהו לא אמיתי), אני מבטיח לנסות לא להפריע לכם בזמן הקרוב, תמשיכו לברך, לנחם, לחזות את מזג האויר, רק תעשו לי טובה, תנסו לא למות משעמום!!!!!!
רונן גורדון, דובר
החרב המעופפת, לא ״משעממים ואיכותיים״, סתם ״איכותיים״!!!!!