איזה יום פגז!!!
שישי התחיל עם חגיגת גלשנים בעמדה- יותר מ10 גולשים, שמיים מליון דולר, רוח בכיוון - מה עוד אפשר לבקש..?
יצאתי שלישי אחרי עודד ולירן לתוך תרמיקה כבר אחרי דקה אני כבר ב900..
אחרי חצי שעה בתבור והמתנה לשייקה, אני ב1400 ומחליט לצאת בתקווה ששייקה יתפוס משהו ויצמצם פערים.
אני יוצא צפונה ומעל כפר תבור אני רואה גאגל של 7 גלשנים (אני לא זוכר גאגל כזה מחוץ לתבור) ומחליט להגיע אליהם.
בדרך אני פוגש דאון מתרמל, מחליט להישאר אתו במקום להגיע לגאגל, אני והבן דוד מטרמלים עד 1300 ותוך כדי הגאגל מתקדם אלינו, נפרד מהבן דוד צפונית לשרונה ומחליט לצאת לכיוון גולני,עוד לא אמרתי "אינציקלופדיה הלימודית אבן שושן" ואני ויובל בתרמיקה עם 20 דורסים, מנצל את התרמיקה עד תום תוך כדי אני מבחין בשייקה שצץ משום מקום, אני ושייקה מתמרכזים על עוד אחת, עולים ל1300 ויוצאים צפונה,בדרך הוריאו מאוטט לי שאין מספיק בטרייה והוא בדקות הקרובות ימות,בעקבות זה אני מחליט לשנות כיוון דרומה לכיוון שאני יותר מכיר,שייקה ממשיך לפוריה ואני ולירן טסים דרומה לכיוון שרונה, לירן נמוך ממני ולא מצליח להגיע לשדה של שרונה הוא נוחת לפני הכביש..
אני נוחת בשרונה ליד נימי ושלומקס וכעבור 5 דק' יובל ע' נוחת לידנו.
גרט עשה צפון גולני- צמח -שרונה.
שייקה נחת בפוריה ועודד המניאק הצליח לחזור לתבור עם גלייד של 1:19 מול הרוח.. סחטיין!!!
שעה וחצי של טיסה מלאה בטרמיקות וגולשים, היה פשוט כייף!!
תודה לליעד, גיא, ומתן הגדול על האיסופים
העונה כבר כאן נקודה!!
סרטון בקרוב..