טוב, אתה מעיד בעצמך, על עצמך שאתה לרגע לא מפקפק... בוא נעזוב לרגע את הוויכוח הנ"ל ונדבר עוד רגע קל אודות אנשים שלא מפקפקים לעולם, אפילו לרגע... הרי, ההבדל המשמעותי ביותר בין אדם מפותח (ואני עדיין מאמין שאתה כזה) לבן אדם פשוט הוא הספק ! או אם נשליך לעולמות הצבע: המגבלה לראות רק שחור או לבן, לעומת הכושר לראות את כל הצבעים והגוונים. גם אם אתה צודק באבחנה שלך לגבי הסרטון הזה, הנטיה המיידית שלך לפסול כל דבר היא שהביאה אותך למשל לנסוע לפני שבועיים ממגידו הבייתה, כי לא האמנת שיש פוטנציאל טיסה, ביום שהוכיח כי שוב טעית...
גם אני מכיר את מכפלת הכוח הדרוש להגדלת המהירות באוויר (הכפלת המהירות = פי 8 אנרגיה) ובכל זאת טמון כאן רעיון גדול שאולי לא ירדת לפישרו?
ולגבי מי שמשווה לשקי מלט... עם כל הכבוד לרוחב האופק והדמיון, גם שקי מלט ניתן להעיף בקלות, הכל שאלה של עומס כנף. אל תשכח שרעיון הגלישה האווירית עוד לא בן 40 שנה, כלומר מאז האחים רייט, ועד לגלשן האוויר (קצת יותר מ-60 שנה) היו בעיקר אנשים שראו לנגד עיניהם בעיקר רק מלט??? חוץ מזה, הבחור ההולנדי שהצליח או לא הצליח להרים את עצמו, נראה לי ציפלון ששוקל מקסימום חצי שק מלט, וזה אומר לך מישהו ששוקל בערך כמוך, כלומר שק מלט + שקיק...