כתב נושא: סופ"ש במזבלה בפאסיפיקה שליד סאן פרנסיסקו  (נקרא 767 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק טדי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • Nova Mentor 3 Light
היה סוף שבוע מהמם במזבלה בפאסיפיקה (דרומית לסאן פרנסיסקו), לא צלמתי בוידאו (אמיר עשה שם סרט מדהים, כדאי לראות) אבל יש תמונות. יש שם קטע רכס קצת יותר צפונה שזה כמו מעלית, עולים אפילו ללא לחיצה על כפתור אל מעל הרכס ב- 100 מטר, ואז יוצאים לים ושם מבצעים צלילה ספירלית (ובכן, כמעט ספירלית, מי שמכיר אותי יודע שאני לא צולל ספירלית, אבל כמעט). מקום מקסים והיה נהדר.

כמה תמונות:
[attachthumb=1]
מימין לשמאל:
1. אליעד זקס, עלם חמד ישראלי מרחף שמתגורר בארה"ב, אמיר פגש אותו שם ואז גם הכריח אותי לפגוש אותו (להסביר: אני לא אוהב ליפול על ישראלים בחו"ל, כי בדרך כלל הם משמשים כמרכז לכל שאר הישראלים שמגיעים לאיזור ונופלים עליהם ואני לא אוהב להטריד) ובאמת היה שווה את זה, באמת בחור מיוחד, ריחפנו יחדיו, הצטלמנו ואפילו אכלנו דגים וציפס מעולים. היה יום קסום.
2. ג'ף גולדבלום במרכז: טייס, מדריך וטייס טנדם בכל האזור של סאן פרנסיסקו, כתב הרבה מאמרים בנושא מצנחי רחיפה, צחי חברינו מתרגם מאמרים אלה לעברית וניתן למצוא אותם באיזור המאמרים של אתר זה.
3. עבדכם הנאמן.

[attachthumb=2]
התנאים גרמו לנו להיות כ- 100 מטר מעל הרכס. חדי העיין יבחינו בגשר גולדן גייט ברקע
« עריכה אחרונה: September 01, 2007, 05:32:32 pm על ידי טדי »
רק טיסות טובות

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
טדי

נראה שהיה לכם יום מדהים, ללא FOG שזה ממש נדיר, אני כנראה אבקר שם לקראת חודש אוקטובר
מקווה לטיסות נהדרות, את ג'ף גולדבלום פגשתי שם כמה פעמים, רק לא ידעתי שזה הבן אדם, כשחזרתי לארץ הבנתי מתמונה שראיתי
פגשת את ארנל? ואת דייב?

ברוך שובך לארץ

אמיר
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
טדי אתה מתבקש לדייק בפרטים.
זהו עכסן מנהיג שבט טוזלי ושני השודדים.
אני מתכוון לג'ינגי מימין לא לג'ף.
Fly high fly far just do it on the safe side

מנותק טדי

• הגעתי לאוסטרליה
  • Nova Mentor 3 Light
אמיר,
בשבת היה יום נפלא, פשוט גדול אי אפשר לתאר את האויר הצלול, העילוי הנדיב והאויר הרך. ביום ראשון, כשטסתי עם אליעד, גם היה מעולה אבל כבר היתה שכבת עננים בגובה של הרכס, והיה די מפחיד לראות שאתה עולה ועולה ומתחתך נוצרת שכבת עננים...
[attachthumb=1]
אגב, המצנח הצהוב בתמונה זה אליעד, אני עוקב אחריו (בחשש מה) דרומה, לכיוון העמדה הדרומית...

את דייב פגשתי: איש עם האת - מסתבר שהוא בפנסיה וכבר לא יכול להרדם בלילה, אז הוא מוציא אנרגיה ע"י חפירת בורות וסגירתם. הפרויקט הנוכחי שלו הוא לחפור מדרגות לאתר מימין לאתר ההמראה הרגיל, שם ניתן להמריא בתנאים חלשים... איש מעניין. נסענו לטוס יחדיו ל- Poteto Mountain, בדרך הסתבר שהוא היה נהג מונית, אז ישבתי ושמעתי סיפורי נהג מונית בסאן פרנסיסקו - במילה אחת - מעניין. דבר אחד הוא הציע לי והפנמתי: לאחר נסיעה במונית בסאן פרנסיסקו, מיד לשטוף ידיים, כי הצבע השחר שם מסתיר המון טינופת...
הרי תמונה מ- Poteto Mountain, דייב מימין, אן (הטייסת האגדית) במרכז...
[attachthumb=2]

איתיי, לא ראיתי שבט, אבל אם אתה אומר...
« עריכה אחרונה: September 01, 2007, 11:51:21 pm על ידי טדי »
רק טיסות טובות

מנותק אליעד

• משחק בארגז החול
    • דוא
אהלן לכולם.
טדי ואמיר - לבחור במרכז התמונה קוראים ג'ף גרינבאום. ג'ף גולדבלום הוא שחקן קולנוע מצוין   :)
אמיר התמונה מטעה - היה פוג ובשפע. למעלה, למטה ובצדדים. לא סתם מכונה כאן חודש אוגוסט - פוגוסט.
דוקא בסתיו ובחורף ישנם הרבה ימים בהירים.  או במילים אחרות עד שתגיע אמיר התנאים עוד ישתפרו.
לעומת זאת אם טייטון יגיע - יש סיכוי מצוין לסופות שלגים קשות מלוות בגשמים, רוחות חזקות וכל מה שבאופן כללי
מונע רחיפה  lugh
מקווה לטוס עם כולכם בארץ בדצמבר.
שיהיה שבוע טוב.

עכסן, עלם החמד מסאן פרנסיסקו
(אני במקור ממושב חמד אז זה מסתדר - תודה טדי)