אז קמנו כמו גדולים לפני 7 (אודג' הפתיע ) , ויצאנו למפגש חבר'ה עם עמירם במגידו .
מגיעים למקום , השמש מחייכת , השעה עדיין מוקדמת וכל החברה הרציניים כבר שם

חגי כבר מסיים לקפל את הMOYES שלו לאחר "גלייד" ,וכשאני שואל אותו בתמימות אם הוא בא לטוס ,
הוא נותן מבט מיוסר ואומר : "מה לטוס ?! האוויר מת , היום הזה מת ! " ואז מוסיף "מה המידה שלך בנעליים?"
בדרך חזרה לגלשן המתוח שלי אני פוגש את אסי ,ושוב במבט מיוסר מסביר לי על איזה יום אבוד מצאנו לרצות לטוס בו..
עדיין מחוייך ואופטימי ,עובר את הטסט בהצלחה ופוגש ברן - "אתם באים למבוא חמה ?" , "מה מבוא חמה ?הרוח צפון מזרחית" שואל אותו, "גם ככה יותר מגלייד לא יצא מהיום הזה " הוא מסנן ומסתכל על הרצפה ..
טוב אני מודה שבשלב הזה כבר כמעט התעצבנתי , והצעתי בנימוס לרן לדבר איתי בעמדה שוב (שיעור 1 פרק א ,באופטימיות של יום טיסה) ,ולחגי שיבדוק בערב ..
אחרי כשעה מגיעים לגלבוע , מצנחים חוגגים רוח 20 , ונוף לפנים

בשלב מסויים הכל נחלש , מיקי ואודי ממריאים למלחמה קצרה ואנחנו מקבלים את עצת צחי לחכות קצת לשעת הקונברסיה
וזה עבד ! לא עוברת חצי שעה והכל מתעורר , ציפורים מטרמלות ,מצנחים משתוללים..שמח פה ושמח שם.. יש תנאים

שעה וחצי של טיסה , קרוב ל10 גלשנים (לא כולל חניכים של ירון שהצטרפו לחגיגה) ובערך 100 מצנחים : ))))
לאחר כחצי שעה מגיע כמעט ל900 מטר ומחליט לנסות לצאת לכיוון הסרגל , מוצא בהמשך טרמיקה נחמדה שלוקחת אותי לאט לאט דרומה לכיוון מוכר אבל בעייתי ..ואחריה מתקדם לאט מול הרוח, ומגיע נמוך לקצה הרכס של הגלבוע
כ40 דקות של מלחמה לטפס שוב , בסופן מפסיד ויוצא לנחיתה לא רחוק מאתר הסקי המדומה.
נוחת בשדה חיטה , ותוך כדי שיפור לשביל הקרוב קולט רכב חילוץ מוכר בא לכיווני .. ברגר המלללללללך, מה עוד אפשר לבקש?!
אודג' בינתיים ממריא שוב ויחד עם הילד מגיעים לאותו האזור !
מתן הגדול טס הפוך והגיע לבית אלפא , הבנתי שלפחות מצנח אחד הגיע לסרגל , ומהכמון נועם פרידמן הגיע לחנתון בגבהים של עד יותר מ1500 מטר !!!
לסיכום , עוד יום מגניב עם מלא טרמיקות והמון אנשים באוויר , ושכל הפסימיים יתאפסו על עצמם ועדיף מהר ..כי האביב כאן מזמן

ותודה לעמירם על הבדיקה ! לברגר על זה שהוא ברגר ! ולספורט הזה על זה שהוא קיים

שבוע מעוווולה לכולם
נ.ב. אם מישהו רוצה נעליים אופנתיות חדשות מידה 42 (נוסו פעם אחת בלבד בחתונה של גולש) במחיר מציאה .. שידבר עם חגי

..והיום .. לא עלינו כי האוויר היה מת