הסופש התחיל במגמה פסימית..תחזית אפורה עם רכיב צפוני.. אבל סגרנו על נטיעות אז עולים

תודה לתום (גם על האקליפטוס ששמרת לנו!) וארואסטה על היוזמה/ארגון והכל ... היה פצצה !!
..אודג' אפילו נתן הקדשה חשובה לעץ שלו שתפורסם בקרוב

אז שישי היה בעיקר קר ומגניב עם גלייד במבוא חמה יחד עם הקורס של ירון .. בפנאן !
ואז הגיע שבת בבוקר ,שבכלל לא היה בתוכנית .. אבל תחזית אופטימית ומבט מהחלון ב9 בבוקר לא השאירו ברירות !
נסענו דוך לזכרון , מקווים שלא יהיה צפוני מדי , מסתכלים בגעגועים על העננים .. וכנראה זה עבד - רוח בכיוון 15-25
המראתי יחסית מאוחר , בעיקר כדי לא לשחק תופסת עכברים עם המצנחים , לתוך אוויר זכרון קלאסי של מלחמה על החיים

אחרי כמה דקות הצלחתי לתפוס כמה משוגעות קטנות ולעלות קצת , וסוףסוף גם הגיעו להקת ניצים שסימנו לי טרמיקה בחוץ ..וחסידה שחורה בטיול צהריים

... אביבבבב
אחרי 40 דקות של בחבושים נתפסתי על טרמיקה ברורה וצרה ,כולי ב"צלחות" תלולות .. ולאט לאט הרגשתי את הענן עובד ומתקרב ,עד בסיס ענן ב1000 .
משם דוך מעל היערות לכיוון כביש 6 , וחוץ מאחת קטנה שלא הצלחתי לעבוד איתה לא נתקלתי בכלום ומצאתי את עצמי מתכונן לנחיתה באזור גבעת נילי .
מוציא רגליים ועושה עוד 360 להיסגרות על כיוון הרוח בגובה 200 , ואז מקבל את ה"בעיטה" של המושיע .. יש אלוהים !
ה"מושיעה" היתה ממש מאתגרת , ורק אחרי הסחפות נמוכה של 10 דקות בערך התחלתי לטפס ולהתאפס על העניינים .
בשלב מסוים מאבד אותה ,מוצא את אחותה התאומה ומגיע ל1140 .
כשהיא נוטשת אותי,מחליט לנסות לחצות את האזור ההררי לכיוון מגידו בגלייד (בדיעבד הייתי צריך לדעתי להמשיך צפונה לאזור שהמעבר קצר יותר ולחפש שם טרמיקה נוספת לחציה ) .
כל הדרך סינקים לפנים , מביאים אותי נמוך ליד הכביש , ואז הולך לנחות בשדות המערביים של מדרך עוז .
סך הכל שעה וחצי של טיסה מגניבה ולא קלה , ביום אחד היפים
אודג' המלך אסף אותי ועוד הספקנו לפגוש את לירן ואייל על המבורגר במגידו : ))
יאללה העונה מתחילה .. בואו כבר לטוס
http://www.paraglidingforum.com/leonardo/flight/556749