כתב נושא: Wills Wing Sport 2 למכירה בהזדמנות - הנחה נוספת!  (נקרא 1296 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק עומר נאמן

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
Wills Wing Sport 2   -  רק בשבילך.   מיד ראשונה.

נקנה על ידי דרך ירון לוין (שהוא גם הסוכן בארץ של Wills Wing) לפני שלוש וחצי שנים. הדאון עם היסטוריה של א-פ-ס תאונות.

בובה של גלשן ביניים - טס כמו מלאך, נוחת רך רך - ביצועים מצויינים של גלשן ביניים , לצד קלות ניהוג, פשטות וסלחנות !

שמור היטב וגם אחרי שיפוץ - הוחלפו בו מיוזמתי כל הכבלים התחתונים ולא רק כבלי הצד כפי שמחייב היצרן. וגם - הותקן "קוקוריקו" חדש לאסתטיקה. בנוסף החלפתי את הפינים בבייסבר לפינים חדשים מהיצרן(פשוט לקחתי את הפחות חדשים לגרירות).

המחיר - 9,900 ש"ח עבור גלשן . הגלשן ימסר כמובן עם כל הניירת המתאימה (ספר, שרטוטי שחיפים, פלסטיקים ספייר לשחיפים ואפילו מדבקה חדשה לאוטו.. ).  והיתרון הכי גדול - שלך מיידית! בלי המתנה ארוכה,בלי מכס ובלי סיפורים   gogle.

למשלמ\ת הכל בתשלום אחד ינתן מחיר מיוחד - 9,500 ש"ח.

ליצירת קשר:

052-2738481

עומר נאמן.

« עריכה אחרונה: March 10, 2012, 09:05:47 pm על ידי עומר נאמן »
"מי שלא חולם, לא מגשים" (רמי בר, 2005)

מנותק עומר נאמן

• מצאתי פסיפס
    • דוא
הנחה מיוחדת עד סוף החודש - שמונה וחצי בלבד
« Reply #1 ב- : March 10, 2012, 09:05:01 pm »
עקב הצורך המיידי במזומן - אני מציע את ה-SPORT 2 בן השלוש וחצי בשמונה וחצי אלף ש"ח בלבד למשלם בתשלום אחד. הזדמנות פז למי שחושב קדימה

המבצע הוא עד סוף החודש. אח"כ זה לא יהיה רלוונטי.

עומר

052-2738481

מנותק mikiweiss

• פורום גלישה אוירית
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
עומר, הטור הגאומטרי שלך יורד... אתה דופק לנו את "השוק"...
לא מבין למה אנשים לא חוטפים את הגלשן הזה. כבעל גלשן דומה, אני יכול רק להמליץ עליו בחום רב. גלשן שיודע לעשות הכל בנוחיות. מקנה בטחון רב לגולש, יושב בטרמיקה ומתמרכז לבד. פשוט אסור להפריע לו לטוס.  לא להאמין, באפס רוח, 4-5 צעדי ריצה קלילים והוא באוויר ובנחיתה: אתה מקבל טווח זמן ארוך בטרם הזדקרות, כלומר, שלא כמו בגלשנים רבים אחרים, הוא לא מזדקר בפתאומיות וניתן לחוש היטב מתי זה עומד לקרות. ועוד: הגלשן של עומר שמור במיוחד (אני יכול להעיד שעל כל שעת טיסה, הוא משקיע עוד שעתיים בהרכבה ושעתיים בקיפול, כלומר יחס של 4:1)... hug present

מנותק עומר נאמן

• מצאתי פסיפס
    • דוא
הבהרה
« Reply #3 ב- : March 13, 2012, 05:24:23 pm »
לכל האנשים הנחמדים שפנו אליי ביומיים האחרונים היום - תודה. :-).   

שמונה וחצי ש"ח הוא מחיר אחרון בהחלט, ולא תנתן בשום אופן הנחה נוספת למחיר הנ"ל, שלמכתחילה לא התכוונתי למכור בו , ואני מציע אותו עד לנסיעתי לחו"ל בסוף החודש.

אזכיר כי הגלשן מגיע אחרי שיפוץ (החלפת כל הכבלים התחתונים) ועם גלגלים אווירודינמים קטנים שעוזרים בנחיתות קשות שגם ככה קשה להגיע אליהן עם גלשן כל כך נוח.

כל הקודם זוכה!