זה רק אני שרואה שהגולש ברמת מתחיל עם מעט (מאוד) שעות, שעלה על גלשן ביניים שממש לא לרמתו

רואים בבירור שלאחר היציאה, תיקוני הגוף שלו לפניות של הגלשן הם בדיליי גדול, מה שמאפיין מאוד גולשים מתחילים. גם ניתן לראות שהגוף שלו לא מקביל לכיוון הטיסה כאשר הוא בפנייה מה שגורם לגלשן להיכנס לתופעת היואינג הכל כך מסוכנת.
למי שאין הרבה רקע בנושא, תחשבו שבמטוס ססנה, כאשר מתקנים גלגול עם הסטיק, קצב הגלגול קורה בקשר ישיר לכמות ותזמון הסטיק מה שלא קורה בגלשנים בגלל השוני בניהוג הכלי (הזזת מרכז כובד). גלשני ביניים ומתקדמים לא סלחניים בנושא הזה כמו גלשני הסינגל סרפיס, ולכל מי שחושב לעבור/לקנות גלשן מתקדם, צריך להיות בשליטה מלאה בכל הקשור לתזמון וגודל התיקונים (רואים את זה בסרטון הנחיתה ששי צירף ששם הגולש תיקן תיקון אגרסיבי מדי מה שגרם לפניה קלה שלא לא ניתן לעצור אותה בשלב ההצפה).
אני חשתי את התופעה הזו כשטסתי על הארוס של חגי לאחר 30-40 שעות רצופות על הקשיח מה שגרם לי להתנוון בכל הקשור לתזמון הניהוג, והדרך שלי להתמודד עם התופעה הייתה לעשות 360 שם הגלשן נוטה להיות מקוזז ובכך מעלים את התופעה. כאשר יצאתי מהטרמיקה, וביצעתי לגים ישרים, חוויתי את אותם פניות וצלילות קטנות מפחידות, שלרב נעצרו בזמן, וכשלא, מהר חזרתי לפנייה של 360 כדי להירגע, ולתחקר את עצמי.
אני מניח שתוך 4-5 טיסות רגועות ומקומיות על טופ לס, ניתן לחזור לרמה הנדרשת (בשבילי כמובן). עד אז, אני על הגוסטבאסטר...
תראו בסרטון הבא, בשלב הנחיתה כמה תיקונים קטנים ג'וני עושה עם הגוף רק כדי לשמור על כנף מאוזנת.
Brasilia Task 2אני לא מנסה להפחיד אף אחד, אני רק אומר שנחיתה בנתונים של שדה קטן, מז"א בועט או טיסה ארוכה שגרמה לך להיות עייף, יכולים להפחית את החדות והיכולת שלך לתקן במידה ואיחרת בתזמון בגלשן פחות סלחני.
בנימה אופטימית זו, שיבוא כבר האביב...