אבי הייתה לי טיסה יפה, צילמתי אותה, אהבתי את השוט, ערכתי אותה בקטנה ופרסמתי אותה - כמו שהמון אנשים עושים פה.
הפורום מלא סרטונים שאנשים עשו, חלק מפרגנים, חלק מתעצבנים או מעירים - כרגיל.
הייתי רוצה שספורט האקרו יתפוס בארץ, אני מפנטז על אירועים ומופעים, על ספונסרים, על מתחרים מחו"ל.. אני מעלה סרטונים שאני חושב שיעניינו את הצופה, חלקם מכוונים למרחפים, חלקם לאנשים שלא מרחפים, חלקם לארץ... זה שזה לא מקובל פה לא עושה את זה לא בסדר, יהיו אנשים שיחשפו לזה וירצו גם לעשות משהו שונה כי זה נראה להם מגניב - אחלה, זאת חלק מהמטרה.
הפורום הזה הוא לא הבמה היחידה שלי ואני מפרסם במקומות אחרים, אנשים מגיבים ואוהבים, חלק יותר וחלק פחות.
הפורום הזה הוא מקום המפגש הוירטואלי העיקרי של מרחפי הארץ, הגיוני שאני רוצה לחלוק עם חברים שלי ועם "קהילת המרחפים" סרטונים שקשורים ברחיפה.
תהיה בטוח שאם היה לי ביצוע כזה עם נחיתה על השביל הייתי גאה יותר לפרסם אותו. אם היו לי טיסות מגובה 2 ק"מ מעל אגם - הייתי מפרסם (ופרסמתי), אבל עכשיו בארץ זה מה שאני עושה - מגרזן מהגלבוע ומנסה להתאמן על טיסה מתקדמת יותר, זה תהליך ארוך וקשה ולפעמים אפילו סיזיפי ומשעמם, יש פאשלות ואי דיוקים (למשל השדה) אבל התוצאות גורמות לי להמשיך לרצות לעשות את זה ולהשתפר בזה, ואם אני מצלם את זה ויוצא קטע מגניב? יאללה און ליין.
האם אני צריך לערוך ולפרסם בארץ סרטונים פוליטיקלי קורקט כדי לקבל תגובות שונות? יכול להיות.
אבל שאף אחד לא ידמיין שאף אחד אחר לא מפשל, לא עלול להפצע, לא דורך על שדות...
פשוט שאני מפרסם את מה שיש כי זה מה יש.
לא מתאים?
אקבל אש?
אקבל ביקורת?
סבבה.
את הביקורת הבונה אעבד ואנסה ליישם אם אני רואה בה פוטנציאל לשיפור שלי ואת הביקורות שמזלזלות אני אשמור לאחרים להתרגש מהן.
טרנקילו.
סליחה שעניתי ברצינות, פשוט שאלת.