עזבו זה אנמי לגמרי.
אנחנו קראנו כול כך הרבה דוחות ושם דבר לא נעשה,אם היה חשוב לרזצוק,ומתוקף תפקידו כחוקר ראשי היה יכול לעמוד על הרגלים האחוריות והולך להגיש תלונה במשטרה על רשלנות,פונה לעיתונות ודופק על כמה שולחנות ממשלה. ואני לא מדבר רק על בתי הספר אלא גם על אנשים שחושבים שהם מדריכים,או טיסי טאנדם שלא מפנים או הכי גרוע מבחינתי שכול אחד חושב שהוא מדריך ולוקח כמה נפשות ומלמד את אותם אנשים עם משפחות שאפילו לא יודעים למה הם נכנסים.
אבל הכי נוח שיש תואר והחתימה למטה,תכלס לא צריך אותו כדי שיגידו לנו שמשהו לא בסדר,תכלס צריך מישהוא עם ביצים שיזיז משהו.עם לרזצוק יש את היכולת לחקור אותנו אז גם באפשרותו לגרום לאכיפת החוק,לגרום לבתי הספר לשים מדריך מנחית,לדאוג שמדריכי בתי הספר ישימו לב לחניכים שלהם ולישר טיסיים פוזזים ומסכני חיים.
לפי הדו"ח ואני מצטט חקירה זו מצטרפת למספר לא מבוטל של חקירות בטיחות שנעשו בשנים
האחרונות, מבלי שהייתה להם, למעשה, תרומה לשיפור פעילות מצנחי
הרחיפה בארץ. דומה, כי הדוחות שימשו יותר את בתי המשפט
בדיוניהם, מאשר את הרשויות והגופים שאמורים היו לפעול.
ולביסוס טענתי לגבי אכיפה שיכולה להיות כבר שנים ולא קיימת ואני מצטט שוב הדעה הרווחת בין המרחפים, שהם למעשה מחוץ לחוק ואין לכאורה
חקיקה כל שהיא המחייבת אותם, למעט בנושאים שוליים המתייחסים בד"כ
למרחפי הממ"ג. באווירה כזו, ניתן להבין מדוע מתרבות נורמות שליליות, המשפיעות
לרעה על הבטיחות. אז אנחנו רק חושבים או כן יש מסגרת חוקתית? האם חיי אדם הם ערך עליון או עוד מרחף פצוע או הרוג זה שטויות,גם ככה אף אחד לא ירגיש? האם למשטרה אין מספיק כלים כדי לחקור תאונות או פציעות חמורות
היום יותר מתמיד אני יודע שלא אכפת להם מאיתנו.ההפך הם רוצים להרוג אותנו ככה פחות בעיות, והקונספרציה הכי גדולה שלי היא כמובן........... רת"א. הם מחכים שיהיה פה איזה אסון בכנה מידה גדול שיוכלו לומר "אתם רואים!"
בקיצור אם יש מישהו שיכול לעשות משהו זה אנחנו ביחד,גוש אחד. אבל כול אחד פה חושב על התחת שלו ואיך הוא ימשיך לטוס ללא הפרעה,האחר מסית כלפי מרחפים, והכי עצוב הזילות בחיי אדם מתחילה בנו.