ערן ואני מחליטים שהולכים להר הקפיצה. ערן משכנע אותי ששם יותר בטוח היום (ואכן ההימור הצליח ובגדול...)
ניצלנו את זמן ההמתנה לפגוש את החברים לנקות את השטח ועוד. ממתינים להתפתחות שלא איכזבה.
לאחר שני גירזונים של שניים מהחברים, השמש יצאה מבין העננים ואופס.. הרוח התעוררה. אני מחובר מוכן בפטריה, פורס וממריא באחת אל מעל פינת ההר. לא עוברים דקות והנה טרמיקה, כן, טרמיקה אמיתית שהתברגתי אליה, עולה ועולה ועולה ולא מפסיק. (רק שתבינו, תמיד אני קורא לעמדה הזו. עמדת הבית שלי [מגדל העמק - נצרת 5 דקות] טסתי שם כבר המון פעמים, אך תמיד ריכסתי וקצת יותר. - מישהו מהוותיקים לחש לי פעם שבקושי אפשר להוציא מהעמדה הזו טיסות טובות ומעניינות) אך הפעם זה היה שונה. אני כותב כאילו שזה פעם ראשונה באוויר. אבל המיקום השונה, הגבהים והנופים השונים - נצרת פרוסה מתחתי במבט שונה ממה שראיתי עד היום - מדהים. טסתי בגבהים לאורך רכס הרי נצרת. כשהגעתי לדבוריה איבדתי גובה. אך אפקט הצריח (של המסגד) לא איכזב וקיבלתי שם טרמיקה חדשה שהעלתה אותי לגובה 1100, אם רוח דרומית מערבית. חציתי מעל דבוריה בין רכס הרי נצרת לתבור, ונחתתי אחרי שעה וחצי באוויר בצומת שדה אילן.
יום מדהים, נופים מהממים, חברים מקסימים. ובעיקר אוויר לנשימה שהיה חסר כבר הרבה זמן.
אתם מתארים לעצמכם שאחרי טיסה כזאת השבת הייתה רוחנית ביותר........... יאלה ביי
אריה לשובר - האם לדבר כזה תקרא 'תפילת שווא'

ערן - תודה על ההמלצה החמה והטרמפ.
ענת - היה נחמד לשמוע אותך בקשר - לדעת שאת צופה בנו מהבית שלך... למרות שכמה מהרחפים השתיקו את הבנות "הדרת נשים".... (-:
לאן יום שני או שלישי???