תבור בהחלט היה צפוני מדי למערבית אבל בצפונית לפחות בהתחלה היה בכיוון ויורם יצא לקרוס נחמד.
אבל הפתעת היום דווקא היה מבוא חמה. המראנו ב2 לתרמיקות קטנות ולא ממש מסודרות אבל מספיק בשביל שכולם יצליחו להחזיק איכשהו עם מדי פעם ביקורים ב700-600. באיזשהו שלב יצאתי לכיוון כפר חרוב אחרי יורם, בינתיים רוב החברה שהיו באוויר כבר נחתו. בכפר חרוב כבר גירדנו בגובה הרכס והיה נראה שיש לנו יותר סיכוי להגיע לשדה הנחיתה מחזרה לכיוון העמדה אבל בדרך נלחמנו על כל פיפס וטסנו כמו שלימד אותנו החיוויאי, ואכן שוב במדרגה לפני מבוא חמה חזרתי לגובה הרכס וקצת מעל. בטיסה לכיוון העמדה כבר קל יותר ולאט לאט אני שם לב שאני פחות ופחות צריך לעבוד על העילוי והעילויים נעשים רחבים יותר, ב550 כבר הבנתי שאפשר להחליף פאזה ממלחמת גירודים לטיסת אפקט חסרת דאגות בעילוי מתמיד. עם העילוי המגניב והרגוע של אפקט הגיע גם ירידה רצינית בטמפרטורות והתחיל להיות לי ממש קר. הטיסה השניה לכפר חרוב הייתה כבר עם הידיים בתוך הרתמה (כי א. לא ממש צריך להטיס את המצנח וב. קר נורא) והאמת שרק בלטוס הלוך חזור בקו ישר עליתי 200 מטר. עוד קצת טיולים וכניסה אחורה למעבר לכביש בשביל לרדת ולנחות.
כשאני ועומר מקפלים אנחנו עוד רואים את אמנון עם ביג אירז ועולה בנסיון להגיע לרכב של יורם שבשדה הנחיתה.
סה"כ שעתיים בכיף.