גד היקר. רולי מביע את דעתו וקולע לדעת רבים,הרי אני מאמין שגם דעתך היא קודם כול חיי אנשים ואחר כך פרנסתו של אדם.
לצערי המועדון שאתה משתייך אליו אינו פועל ביושר כלפי קהילת המרחפים ולחניכי סיתוונית בפרט.
סנגורים כמוך עברנו לא מעט ולצערי עדין ראש המועדון מנסה להבדיל את חניכי סיתוונית משאר קהילת המרחפים, מזין אותם במידע מוטעה,ומוכר ציוד שלא מתאים לחניכים שרק התחילו את דרכם.ועדיין זוהי תחילת הסיפור שאינו נגמר.
ראה הענות לגבי ערב בטיחות של סיתוונית,האנשים פה פשוט הצביעו ברגליים ואם זה לא מעלה לך איזה נורה אדומה אז אני לא יודע מה כן,שמישהו יפצע?או חס וחלילה יהרג?.
היה לשימי הזדמנות להביע את דעתו בערב שיחה ובטיחות שיוגי ואורי הרימו,הוא הוזמן ואף הוקצע לו זמן,והוא בחר שלא להופיע בו ולהסביר את משנתו.
גד היקר שימי זוכה כול פעם מחדש באנשים מקסימים כמוך כמו דויד וכמו רולי לשעבר חניך סיתוונית ועוד רבים טובים שחלקם התאכזבו קשות מדרך התנהלותו,לפעמים נראה שלא מגיע לו אנשים כמותכם.
אני מקווה שתוכל לשנות משהו וליעל את המועדון שבו אתה עובד ולהגיע להשגים בטיחותיים,לפי נסיון של שנים זה נראה משימה לא קלה. עד אז תאמין לי עזוב אותך מלהגיב לרולי זה רק יפתח תיבת פנדורה שיזיק למועדון.
באמצעותך אני רוצה להעביר מסר לחברי מועדון סיתוונית שהם חלק מקהילת המרחפים ואנחנו חלק מהם!
מחובת כולנו לשאוף לבטיחות מקסימלית ולהרתיע על מחדלים בטיחותיים לטובת כולנו!
בסופו של דבר כולנו רוצים לחזור הביתה שלמים ובריאים.