כתב נושא: יום מפתיע משהו  (נקרא 216 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
יום מפתיע משהו
« ב- : December 03, 2011, 07:00:35 pm »
בבוקר חשבנו על הכמון אבל צ'ינו אמר שבעמדה רכיב צפוני וחזק אז הלכנו לשרונה, שם היה חלש בצורה מדאיגה וב10 איתי גירזן עם טנדם. היום נראה גמור אבל אז צ'ינו התקשר שהרוח הסתדרה והוא ממריא, יצאנו לכיוון הכמון.
כבר בצומת דיר חנא ראינו את צ'ינו מעל הכמון, עברנו בשדה הנחיתה וראינו את יונתן נוחת. תוםתום אספה אותו ואנחנו עלינו לעמדה.
בעמדה הרוח נחלשה וצ'ינו כבר מתחת גובה העמדה, היום נראה גמור וחלק מהחברה עלו להר הארי. יורם אמר שהיום האתגר יהיה לנחות בעמדה. ב12:15 יצאנו ובאמת נלחמנו בשיניים להשאר בגובה העמדה ולפעמים עם רגיעות קלות ב700 (100 מעל העמדה) אבל הכל היה מאוד חלש וכל סייקל הרגיש כאילו זה הסייקל האחרון של היום, חלק גדול מהחברה נחתו למטה ויורם הצליח לנחות בעמדה אבל בסה"כ 13:15 והיום כבר נראה גמור.
3+ ופתאום אנחנו ב800 וגם בהר הארי כבר יש מצנחים באוויר. תרמיקה נוספת ואני ב1050 נסחף לכיוון כרמיאל. מאחורי ההר האוויר מאוד רגוע והמצנחים בהר האריבגובה ההר פחות או יותר, חשבתי "אחלה תרמיקה אבל 13:45 נראה שהיום גמור". מעל שדה הנחיתה של רולי עוד תרמיקה חזרה ל800 אבל הכל כבר חלש ואני כבר שעה וחצי באוויר וגם ככה נראה שהיום גמור כבר, אז נחתתי בברושים ליד אזור התעשיה וצ'ינו בא לאסוף אותי כי כשהייתי בגובה אז יורם המריא שוב. לא נורא היום כבר נראה גמור אז נעלה לרכב ונאסוף את יורם ואמנון מלמטה.
עוד לא הספקתי לאסוף את המצנח, יורם ואמנון כבר ב1000+ והמצנחים שגירדו בהר הארי כבר הרבה מעל הרכס. פתאום נראה שיום בעצם רק עכשיו מתחיל ......

בהר הארי עלו ל1600, את יורם אספתי בצומת יבור ואת אמנון בצומת יסיף.

יכול להיות שלפעמים אנחנו קצת ממהרים לקבוע שהיום גמור?   ;)
don't fly faster then your guardian angel

מנותק jonatan

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
בעניין: יום מפתיע משהו
« Reply #1 ב- : December 03, 2011, 08:20:04 pm »
איזה יום, יום היה לי אחד הטיסות היפות שהיו לי עד היום .
היום אתחיל בטיסה פשוטה ולא הכי מעניינת בכמון 45 דקות של רכס בעמדה ומלחמה לא לרדת למטה אוויר לא ברור היה מוזר איך שאני נוחת למטה בכמון תום והילד אוספים אותי ואחרי כמה טל' וניתוח של המצב הוחלט לעלות להר הארי ואין ספק שזו היתה ההחלטה  הנכונה איך שהיגענו לעמדה הרוח האנבטית התחילה להגיע טרמיקות להתעורר ואויר אתחיל לעבוד יפה אחרי המתנה של 25 דקות בעמדה לראות לאן הרוח נושבת אני מחליט לצאת בהתחלה טרמיקות קצת חלשות קצת מעל העמדה קצת מתחת ואז היגיע התרמיקה המיוחלת שלקחה אותי ל1600מעל העמדה ולעניי נגלה הנוף היפה של הארץ שלנו אם החרמון שמבצבץ בצפון הכול נפרס כמו תמונה פנורמית יפה וציבעונית תוך כדי שאני נהנה מהנוף היפה אני מתלבט מה לעשות לטוס מערבה או לטוס מזרח נגד הרוח ולנסות לנחות בבית החדש בקיבוץ פרוד ואחרי עוד שני סיבובים אני מחליט לטוס מזרחה לבית  קרוס קצר אבל מעניין נגד הרוח אם עוד שני תרמיקות קטנות אני מגיע מעל הקיבוץ בגובה של 1100 מטר אני עושה שני ספירלות קטנות ומעבד 400 מטר את המאה חמישים מטר שנישאר לי לרדת עד לנחיתה אני עושה בשמניות אבל האוויר עולה אני  לא מעבד גובה אז אני עושה ביג איירז ויורד לנחיתה יפה ונוכחה מול השער של הקיבוץ אורז האת המצנח 5 דקות הליכה ואני בבית סיום נפלא ליום נהדר של שעתיים באוויר במסתכם אם הטיסה בכמון קרוס מעניין נגד הרוח בהר הארי
תודה לתום וצ'ינו על על הטרמפים והאיסופים בתחילת היום
רק שהיו עוד ימים כמו אלו
טיסות יפות ובטוחות לכולם
ושבוע טוב
יונתן

מנותק tomtom

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #2 ב- : December 04, 2011, 12:47:13 am »
אין כמו לנחות בבית לפחות פעם אחת וזה בהחלט שווה 1000מטר ;)

שבוע טוב  hug

מנותק ניר ארואסטי

• הגעתי לאוסטרליה
  • עם יש סוסים שמדברים עברית אז יש גם חמורים עפים!
    • דוא
« Reply #3 ב- : December 04, 2011, 12:51:09 am »
וואו סחטיין.

תמשיכו תמשיכו...

מנותק חיים אוסין - קרלוס

• מצאתי פסיפס
  • The art of letting go...
    • בלוג - נפאל
    • דוא
« Reply #4 ב- : December 05, 2011, 12:24:13 am »
איזה יום, יום היה לי אחד הטיסות היפות שהיו לי עד היום .
היום אתחיל בטיסה פשוטה ולא הכי מעניינת בכמון 45 דקות של רכס בעמדה ומלחמה לא לרדת למטה אוויר לא ברור היה מוזר איך שאני נוחת למטה בכמון תום והילד אוספים אותי ואחרי כמה טל' וניתוח של המצב הוחלט לעלות להר הארי ואין ספק שזו היתה ההחלטה  הנכונה איך שהיגענו לעמדה הרוח האנבטית התחילה להגיע טרמיקות להתעורר ואויר אתחיל לעבוד יפה אחרי המתנה של 25 דקות בעמדה לראות לאן הרוח נושבת אני מחליט לצאת בהתחלה טרמיקות קצת חלשות קצת מעל העמדה קצת מתחת ואז היגיע התרמיקה המיוחלת שלקחה אותי ל1600מעל העמדה ולעניי נגלה הנוף היפה של הארץ שלנו אם החרמון שמבצבץ בצפון הכול נפרס כמו תמונה פנורמית יפה וציבעונית תוך כדי שאני נהנה מהנוף היפה אני מתלבט מה לעשות לטוס מערבה או לטוס מזרח נגד הרוח ולנסות לנחות בבית החדש בקיבוץ פרוד ואחרי עוד שני סיבובים אני מחליט לטוס מזרחה לבית  קרוס קצר אבל מעניין נגד הרוח אם עוד שני תרמיקות קטנות אני מגיע מעל הקיבוץ בגובה של 1100 מטר אני עושה שני ספירלות קטנות ומעבד 400 מטר את המאה חמישים מטר שנישאר לי לרדת עד לנחיתה אני עושה בשמניות אבל האוויר עולה אני  לא מעבד גובה אז אני עושה ביג איירז ויורד לנחיתה יפה ונוכחה מול השער של הקיבוץ אורז האת המצנח 5 דקות הליכה ואני בבית סיום נפלא ליום נהדר של שעתיים באוויר במסתכם אם הטיסה בכמון קרוס מעניין נגד הרוח בהר הארי
תודה לתום וצ'ינו על על הטרמפים והאיסופים בתחילת היום
רק שהיו עוד ימים כמו אלו
טיסות יפות ובטוחות לכולם
ושבוע טוב
יונתן

סחטיין על הנגד הרוח...
האוז טרמל... האוז לנדינג
מדהים...