בבוקר חשבנו על הכמון אבל צ'ינו אמר שבעמדה רכיב צפוני וחזק אז הלכנו לשרונה, שם היה חלש בצורה מדאיגה וב10 איתי גירזן עם טנדם. היום נראה גמור אבל אז צ'ינו התקשר שהרוח הסתדרה והוא ממריא, יצאנו לכיוון הכמון.
כבר בצומת דיר חנא ראינו את צ'ינו מעל הכמון, עברנו בשדה הנחיתה וראינו את יונתן נוחת. תוםתום אספה אותו ואנחנו עלינו לעמדה.
בעמדה הרוח נחלשה וצ'ינו כבר מתחת גובה העמדה, היום נראה גמור וחלק מהחברה עלו להר הארי. יורם אמר שהיום האתגר יהיה לנחות בעמדה. ב12:15 יצאנו ובאמת נלחמנו בשיניים להשאר בגובה העמדה ולפעמים עם רגיעות קלות ב700 (100 מעל העמדה) אבל הכל היה מאוד חלש וכל סייקל הרגיש כאילו זה הסייקל האחרון של היום, חלק גדול מהחברה נחתו למטה ויורם הצליח לנחות בעמדה אבל בסה"כ 13:15 והיום כבר נראה גמור.
3+ ופתאום אנחנו ב800 וגם בהר הארי כבר יש מצנחים באוויר. תרמיקה נוספת ואני ב1050 נסחף לכיוון כרמיאל. מאחורי ההר האוויר מאוד רגוע והמצנחים בהר האריבגובה ההר פחות או יותר, חשבתי "אחלה תרמיקה אבל 13:45 נראה שהיום גמור". מעל שדה הנחיתה של רולי עוד תרמיקה חזרה ל800 אבל הכל כבר חלש ואני כבר שעה וחצי באוויר וגם ככה נראה שהיום גמור כבר, אז נחתתי בברושים ליד אזור התעשיה וצ'ינו בא לאסוף אותי כי כשהייתי בגובה אז יורם המריא שוב. לא נורא היום כבר נראה גמור אז נעלה לרכב ונאסוף את יורם ואמנון מלמטה.
עוד לא הספקתי לאסוף את המצנח, יורם ואמנון כבר ב1000+ והמצנחים שגירדו בהר הארי כבר הרבה מעל הרכס. פתאום נראה שיום בעצם רק עכשיו מתחיל ......
בהר הארי עלו ל1600, את יורם אספתי בצומת יבור ואת אמנון בצומת יסיף.
יכול להיות שלפעמים אנחנו קצת ממהרים לקבוע שהיום גמור?