במצנח שנמצא בהליקופטר יציב יש צד אחד שטס קדימה כרגיל וצד אחד שטס רוורס (Tail Slide כמו שצחי אמר).
בתוך המצנח, המחיצות ששומרות על פרופיל הכנף מחוררות כך שיש מעבר של אויר מצד ימין לשמאל וליהיפך, באופן חופשי.
להמחשה: אם תסגור את כל התאים של הכנף ותמלא אויר רק מתא אחד, לא משנה איזה - הכנף תתנפח.
לצעצוע שלנו יש בניגוד לשלכם שתי "רמות" של הזדקרות:
הזדקרות עמוקה - Deep stall - הכנף לא מייצרת עילויי וטסה כשהיא פתוחה ובצורה המקורית שלה - רק לכיוון מטה.
כלומר הכנף לא טסה אלא נופלת אנכית במהירות הטרמינלית שנקבעת ע"י גודל הכנף והמשקל הכולל, ע"י גרר הכנף.
המצב הזה מכונה גם "פרשוטל".
מהמצב הזה, אם בולמים עוד טיפה את הכנף, היא תטוס אחורה עם מהירות אוירית נמוכה, לכיוון שפת הזרימה.
צורת הכנף נשמרת במצב הזה מעצם זרימת האויר מסביב לכנף, הלחץ שיש בתוך הכנף מאוד נמוך.
Full stall - הזדקרות מלאה - אם בולמים עוד מעבר למצב של טייל סלייד, שפת הזרימה שכרגע מובילה את הכנף מקבלת זוית התקפה חדה מדי עד שהיא מתקפלת אל מתחת לכנף ובעצם מתנהגת כמו קריסה סימטרית, רק של שפת הזרימה...
בגלל מידות המיתרים, כל הכנפיים יזקרו קודם את הקצוות (כי שם מיתרי הברקס קצרים יותר ולכן עצמת הברקס שם גבוהה יותר מאשר במרכז הכנף).
כשההליקופטר יציב, הצד שטס קדימה מייצר מספיק לחץ שמחזיק את הכנף בצורה שלה למרות שחצי ממנה בעצם טס אחורה ולא מקבל כניסה של אויר.
בנוסף, הצד שטס אחורה צריך להיות כמעט ללא ברקס כדי לא להעביר אותו ממצב של טיסה אחורה למצב של פול סטול.
אם תחשבו על זה - משיכת ברקס גדולה מדי בצד שטס אחורה מקבילה למשיכת המיתרים הקדמיים A ויצירת קריסה קדמית.
בקיצור זה עובד שונה מגלשן.
במישור העלרוד (פיץ') בגלל שהכנף תלוייה כל כך גבוה מעל מרכז הכובד, תמיד תהיה לה נטייה להיות מעל הראש ולהתאזן.
אם היא רצה קדימה אנחנו בולמים אותה עם שני הברקסים (ככה גם עושים הצפה לנחיתה) ואם היא רצה אחורה אנחנו עוזבים ברקסים ומקווים לטוב... לפעמים אפשר לדחוף ספיד-בר (שמושך את ה A ויוצר זוית התקפה חדה יותר) אבל לרוב לא מגיבים ככה כי אין צורך.
עמרי-
בקשר לאימפוטנציה- אם המצב לא חמור, יש לי כמה סוגי כדורים שאולי יכולים לפתור לך את הבעיה 
בקשר ל7 דקות טיסה - תלמד לטוסססססס!!!
ברור לך שהכל באהבה נכון?? 
לגבי 7 דקות טיסה... אני גיליתי שדווקא ככל שאני משתפר, הטיסות שלי מתקצרות..

גרזון ממוצע בגלבוע לוקח לי פחות משתי דקות מהמראה לנחיתה, לצערי.
Asymetric Spiral training