נכון לומר שהיה רוטור בתבור בשבת,לפחות בזמן שאני המראתי,רק לתקן כמה עובדות שצוינו שלא ממש מדויקות,הרוח בגובה 400-500 מ,גובה העמדה בתבור היתה דרומית מאוד חלשה,להערכתי לא יותר מ-5 קמש בטח לא 15 או
30 מיזרחית.ניראה שכשיורם המריא הרוח בהר היתה דר מע כך זה ניראה לפי הטרק שלו,זה נכון שמתחת 250 מ הרוח היתה מיזרחית עם רכיב דרומי לא יותר מ-10 קמש.
ניראה שכשיורם המריא הוא יכל לטוס דרומה בלי בעיה כניראה זה אומר שהוא לא טס ברוטור.
לי היתה המראה על משב טוב עם מהירות ביציאה,אבל 50 -100 מ בחוץ בטיסה דרומה הרגשתי את הרוטור ויצאתי מייד מערבה ומעל דבוריה הכל היה רגוע ,גם התרמיקה אגב מאוד חלשה בהתחלה ורגועה להפליא;)
אין ספק שהיה ספק בהמראה,לי באותו זמן מניסיוני היה ניראה שאני יכול להמריא בביטחה מה שהיה נכון אבל יכול להיות שהסיכון היה לא מועט,אני גם הבנתי שבנוסף למשבים הקלים שהיו לנו בשעה מאוחרת כזו שהשמש כבר מעבר לשיא אבנר שירד למטה ממש לא הביא את החופה למהירות טובה במצב הבייתי הזה לאור מה שראו על החופה שלי 10 דקות קודם.
בקיצור לא מומלץ להפוך את התבור לאתר חורף זה עלול להיגמר בהרבה עצמות שבורות ,טוסו בטוח ואל תעשו מה שאני עושה כי לא תמיד זה בקו השפיות