כתב נושא: מהאתר של רשות שדות התעופה,הנדון: התראה על מזג אוויר סוער  (נקרא 124 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Moshe Grad

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
אוויראים

שלום רב,

הנדון: התראה על מזג אוויר סוער

החל מהלילה צפויה החמרה במזג האוויר - צפויים גשמים, סופות רעמים, אובך, ומשבי רוח חזקים.

להלן הסקירה:

1.    היום ירדו גשמים לפרקים בצפון הארץ, עדיין יתכנו סופות רעמים יחידות.

1.    משעות הערב/לילה הגשמים יתחזקו וירדו ממטרי גשם בצפון הארץ ובמרכזה מלווים בסופות רעמים יחידות ומשבי רוח חזקים עד 30-35 קשרים ויתכן ברד.

2.    מחר בבוקר הגשמים יפסקו ויחלו לנשב רוחות דרומיות עד דרום מערביות 15-20 קשרים עם משבים עד 25-35 קשרים. לקראת הצהרים יחדור גל אובך לאזורנו אשר יגרום להגבלות בראות ברב אזורי הארץ, תתכן ראות של 2-4 ק"מ, כולל אזור הנגב למעט אילת.

3.    לקראת יום רביעי בבוקר הגשמים יתחדשו בצפון הארץ, ובהדרגה ידרימו למרכזה. ינשבו רוחות דרום מערביות עד מערביות 15-20 קשרים עם משבים עד 25-35 קשרים. בהדרגה האובך ישקע והראות תשתפר אך בדרום עדיין צפויה הגבלת ראות של 3-5 ק"מ עקב אובך. לקראת צהרים/אחה"צ הרוחות ייחלשו בהדרגה.

4.    ביום חמישי עדיין ירדו גשמים מידי פעם.

5.    בהיבט התעופתי צפויות גזירות רוח וחיתחותים חמורים בכל המרחב האווירי.

אזהרות תעופתיות יצאו בהתאם.

יום נעים ...

Best regards

Menachem Shabo

AIS ARO & NOF Manager

ISRAEL

Cell     : 972-50-9756219

Office :   972-3-9756220

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
WRF 9km נותן את הכל באיחור של כ6 שעות עם כמוית גשמים מרשימות מאוד בבוקר עד הצהריים.

ב27km הוא דווקא די תואם את ההתראה של השמ"ט.

אוף למה אין תקציר של EC בגורו וצריך לבדוק אותו ידנית הוא הרי יותר טוב מGFS. אין לי כוח  :'(
(זמן דווקא יש לי)
don't fly faster then your guardian angel

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
בינתיים ניתאמן בלשחק דוק,וליראות קצת קיטעי וידאו מעניינים של רולי וארואסטי,שגם הם כרגע יושבים ומחכים שהגשם יפסיק,אני מקווה שהשמש תחזור אליהם בימהרה,אנחנו כניראה לא ניראה חופה מעל הראש השבוע,לפחות נהנה מחורף יפה באמצע נובמבר ;D

מנותק רולי

• הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
דבקה אני טסתי 30 דקות ביום ערפלי.....הינו מעטים... אני הירגשתי שיחרר בטיסה.. החיוך חזר לי לפנים..
מרגיש שרמת טיסה שלי משתפרת. אבל חלמתי לחזור לארץ עם תוספת של 30 שעות.. ואני רחוק מאוד. מקווה שהמזג אוויר יתן לנו יותר שעות......
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח

מנותק alexeyf

• מפעיל בובקט מתקדם
    • ביה"ס לרחיפה 7winds
    • דוא
אפשר גם לראות את הדיווחים משדות התעופה ואת התחזית שהם צופים פה : דיווחים משדות תעופה
בקרו אותנו ב www.7winds.co.il

מנותק shaison

• הגעתי לאוסטרליה
משה
זה יום מעולה לטיסה........טיסה בבאוינג לניוזילנד עם גורדון.

שי