נראה לי שהתחלתי לטוס בעצם רק באמצע הטיול לאיטליה, 1500 מטר מעל אגם עם מצנח שגרמתי לו במודע להפסיק לטוס...
כמעט בכיתי כשהגעתי יום אחרי שחזרתי לארץ ופרשתי את הכנף המבריקה מהמדשאות, על החול בארסוף...
בקיץ הייתי כל יום בארסוף ולא חוויתי 200 מטר של כלום מתחתיי כמה חודשים טובים.
באמת שכמעט בכיתי כשחשבתי על הגבהים באיטליה ומה שעשיתי איתם, ושלא אראה גבהים כאלה על בסיס קבוע בארץ - משמע לא אוכל להתאמן על טיסות "אקרו" (זה לא באמת אקרו, אבל מתישהו זה יגיע לשם).
יצא לי בגלל חילופי העונות להיות בהרבה ימי חופש כשהמערביות הפסיקו להכות בצוקים על בסיס קבוע, אז יצא לי הרבה לנסוע לצפון.
בקיצור, מסתבר שאפשר להתאמן בארץ, פחות או יותר.
התחלתי להתייחס לטיסה בצורה רצינית יותר. אני כבר לא טס סתם אלא מתאמן כדי להגיע למטרה - אני רוצה לדעת אקרו ולהיות טוב בחרא הזה.
יש לי תכנית אימונים מסודרת. דברים שאני צריך למאסטר לפני שאני עובר לתרגיל הבא שאלמד (וגם את הסדר שלהם אני כבר יודע). יש תרגילים שהם בסיס לדברים מסובכים יותר. יש תרגילים הפוטנציאל אבדן שליטה שלהם גדול יותר ולכן הם מצריכים נסיון במצבי חירום מסויימים (למשל, צריך לדעת לעשות ולצאת מספין לפני שעושים SAT, כי אפשר לחרבן SAT ולהגיע לספין בטעות).
לפני כל טיסה אני מחליט מה אני רוצה לעשות באויר היום ומה נראה שאפשרי מבחינת תנאים.
אני חושב על תכנית טיסה לגרזון (ומה שיישאר לי מהגובה כשאגיע מעל שדה הנחיתה) ועל תכנית למקרה שיהיה לי יותר גובה.
אם זה משהו חדש, מפחיד או שיש לי בעיה איתו אני מדמיין את התרגיל, את הבעיה שלי, הפתרון התיאורטי, איך מבצעים, כמה דקות לפני ההמראה.
ממריא
חושב איזה תכנית טיסה אפשר לבצע
מגיע מעל שדה הנחיתה
שופט גובה, סחיפת רוח, מתכנן נחיתה
ומתחילה הקרחנה, רק שזה כבר לא אדרנלין ואקשן ולהשתולל, אלא משימה...
יום אחד כשאהיה גדול, אני רוצה להיות טייס אקרו.
כמון - תרמול מייגע עד 950 מטר, שדה נחיתה, SAT בלי נפנוף של הכנף זאת המשימה.
Sat training in Camon mt', Israel 11/2011 omri benגלבוע - רוח אפס, נשר מתרמל, אני רודף אחריו ורואה שאין גובה, משימה: ספירלה א-סימטרית ונחיתת דיוק.
Asymetric Spiral trainingאוסף של טיסות מהשבועות הקודמים... ערוך קצת יותר מעניין
Action weekאיטליה - SIV וכולי (לינק רק לפייסבוק, יוטיוב הורידו את המוסיקה)
https://www.facebook.com/video/video.php?v=10150357013787159