שבוע טוב לכולם
אז מה היה לנו ביום שבת? התחיל עם רוח דרום מערבית לא חזקה במיוחד והקבוצה הראשונה יצאה בערך ב10:30 אחר כך הרוח ירדה לגמרי והתחילו משבים צפוניים מאוד חלשים. בערך ב11:30 פתאום התחילו משבים מערביים, דרום מערביים בעוצמה של 15 או קצת יותר . טום יצאה ראשונה אחריה יצאה מרייה ואחריב אבי ואני אחריהם. בהתחלה זה לא ניראה מבטיח אבל אז הגיעה טרמיקה יפה שלקחה את כולם לצד הצפון מזרחי של העמדה - היינו כ-10 מצנחים ושני גלשנים באותה טרמיקה.
אני המשכתי לכיוון צומת גולני עם שקיעה קבועה של -1 מטר לשנייה, יחד איתי טירמל דאון שהיה מתחתי כ200 מטר.
ואז הגיעה הטרמיקה המיוחלת שלקחה אותי ל1800 מעל כפר כמא. אני חושב שאבי היה כל הזמן הזה ממש נמוך ולא ויתר ונפגשנו ב1800 מעל כפר כמא. אבי חתך לכיוון יבניאל ואני המשכתי לכיוון בית קשת, משם לטבריה לאורך החוף המערבי ונחיתה מול תחנת הדלק בגינוסר. לסיכום טיסה של שעתיים 1800 גובהה והיה לי מאוד מאוד קר.
מצורף תמונת המסלול שלי שפעם ראשונה הורדתי מה-gps (יש לי magellan 315). האם מישהו יכול לומר לי אם אפשר ואיך לשים את המסלול בליאונרדו? אגב למה אי אפשר לצרף קובל עם סיומת KML שניתן לפתוח אותו בעזרת google earth?
שיהיה שבוע טוב לכולם.