כתב נושא: ביום עם מזג אוויר מוזר טסים לכיוונים מוזרים  (נקרא 191 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
התחזית הייתה לאינוורסיה נמוכה אז לא ממש היו לנו ציפיות מהיום הזה. התחלנו את היום בשרונה עם קפה כי היו משבים של 40 קמ"ש, כשירדה הרוח התחילו החברה להמריא אבל מהר מאוד היא ירדה לגמרי והחלטנו ללכת לאכול. קיפלתי בעמדה. אבל אז דאג התקשר והודיע שבתבור מתחילים להמריא, נסענו לתבור.

בתבור משבים דרומיים אבל נראה סביר וכמה גלשנים כבר יצאו לטסק של הליגה שלהם. בדיקוב ממריא ומדווח שבחוץ הרוח דרומית עם רכיב מערבי ומה שמרגישים בעמדה זה רוטור. לא בא לי טוב להמריא ברוטור אז שמתי את המצנח בצד כי גם לא בא לי לקפל שוב בעמדה.
יהודה כבר כמעט שכנע אותי שהולכים לאכול אבל אז גרישה זיהה על האבק בדרך למטה שנכנסת מערבית. גרישה ויורם יצאו ועלו יפה ומייד אני וגונן שכבר היינו פרוסים רצנו להרתם. גונן המריא ראשון ועלה בצד הדרומי.
אחרי המתנה של דקה למשב הנפה קלילה ודרומה לתרמיקת הבית של התבור. שתיים שלוש שמיניות שמתחילים להסתובב. תרמיקה רגועה מאוד ושמתי לב שלא ממש משנה מה אני עושה אני עולה והתרמיקה מאוד גדולה. די מהר אני כבר מעל ה1200 וגרישה שחזר מדרום איפשהו מצטרף אלי. פתאום אני רואה מצפון לנו ודי קרוב קבוצה של דורסים, בשלב הזה לא מעניין אותי כלום אני רוצה לטוס עם הציפורים. אחרי כמה סיבובים אני נשאר לבד והציפורים כבר בתרמיקה אחרת, בלי לחשוב פעמיים אני אחריהן. ככה אני מדלג אחריהן מתרמיקה לתרמיקה ווואי כמה תרמיקות היו מעל התבור. האמת שב1400 הייתה הפעם האחרונה שהסתכלתי על המד גובה ואחרי זה פשוט לא עניין אותי כלום חוץ מהציפורים וקצת הייתי מופתע לראות על הטרק גובה מקסימלי של 1660 מטר. כשהציפורים התחילו לטוס דרומה התחלתי אחריהן אבל הן שמו גז ותוך שניה הייתי לבד. אוקי מה עושים עכשיו? טוב ננסה לטוס לאוטו שלי שחונה אצל יורם בעפולה מקסימום ננחת בנין לפלאפל, והתחלתי לטוס מול הרוח. מעל המאגרים עוד תרמיקה ל1200 ובדוברת עוד אחת ל1000 שאיבדתי אותה סתם ובטח יכולתי לעלות איתה יותר. אחרי דוברת כבר התגברה המערבית והיה קשה לחפור מול הרוח. בעפולה עלית תרמיקה קטנה שלא ממש הרימה אבל מספיק בשביל לנסות לצלם למליק את הבית ונחיתה באנדרטה של חטיבת כפיר מול הפארק של עפולה.

לא טיסה ממש ארוכה אבל מה זה כיפית  ;D

הטיסה בלאונרדו
don't fly faster then your guardian angel

מנותק tomtom

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
צחיק מגניב לגמרי up:

אין ספק שיש רגעים שלא צריך להתלבט יותר מידי
ימים כאלה  מוזרים צריך לנצל
היה לי ברור שזו תהיה טיסה מיוחדת ובכל זאת ויתרנו משום מה
כבר בירידה מטה אמרתי ליהודה שאני מתחרטת וניסיתי לשכנע אותו שנחזור...לא הלך הראש שלו כבר היה בפקקים lugh

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
מה פקקים בסוף הוא יצא מנין 5 דקות לפני, לפחות היה מעביר את הזמן הזה באוויר.

מנותק אוהד

• הגעתי לאוסטרליה
  • http://www.youtube.com/results?search_query=ohad73
    • דוא
צחי כתבת ממש יפה. נהניתי ליקרוא את התאווה שלך לרחף עם הדורסים. גם אני לפעמים משגע אחרים ואז כמוך נשאר לבד.
אשכרה סירטט לי את הטראק בראש.
נהניתי :)

מנותק רולי

• הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
אני נהנתי גם.
אבל ת'בית של מליקים לא סימנת......
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
אחלה סיום ליום הזה צחי ;)אני אבנר יעקי וטדי הצפנו לכמון,היתה שם מיזרחית נקייה שבתחילה היתה סביב ה-30 וירדה די מהר ל-20 והלכה והדרימה כשהיינו באויר,לא היו ממש תרמיקות ,יותר עלויים חלשים שהעלו עד בקושי 800 ,טסנו כ-30-45 דקות ובסוף הרוח ירדה לגמרי ורק לאחר כשעה הגיעה המערבית,אצלנו זה היה סביבות 15 ,היה נחמד אבל נישארנו עם תיאבון :D

מנותק חגי

• הגעתי לאוסטרליה
האומנם המראה ב 15.35ונחיתה ב 16.35?
אני נחתתי מול נעורה אחרי טיסה של 35 קמ דרך הר הקפיצה וצומת תלמי יוסף והיתה לי תחושה שהתנאים הטרמליים דעכו באופן דרסטי . גם החברה שדלקו אחרי בליגה לא הצליחו לשרד הרבה אחרי 1430.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
האומנם המראה ב 15.35ונחיתה ב 16.35?

השעון של הלאונרדו עוד בשעון קיץ או שזה השעון של הGPS שלי, המראה ב14:35.

עילוי מצויין עם פיקים של 4+.