לפי סעיפים
1-ZZZZZZZ
2- אתה פה בשביל לעוף או בשביל או ללמוד גינון?, מי שמשלם על חמור שלא יצפה לנהוג בפררי.....וכו'
3-אין שום בעייה בהנפה הפוכה היא מבוצעת כהלכה!
לאחר ההנפה תנוחת הריצה וחוסר השליטה בכנף או ההבנה איפה היא ביחס אליך היא תחילת הבעייה בשיעור גינון.
לאחר הפנייה קדימה אתה עסוק הולך/מדלג זקוף מה שגורם לדחיפת משקל הגוף כלפי מעלה והחופה רואה לחץ לא אחיד וחוסר האצה מתמשך קדימה.
לאחר ההנפה אתה צריך להוריד את החזה כלפי מטה ולמעשה "ליפול קדימה" ולהאיץ בצעדים גדולים קדימה . הדבר יביא את החופה "לראות" לחץ קבוע והבאת החופה למהירות טרים מה שיגרום לך להתנתק הרבה יותר מוקדם וללא שקיעה חזרה לקרקע. בנוסף זה יעזור לך מאוד להרגיש איפה החופה.
למעשה בריצה זקופה אתה לא משתמש בריתמה ולא מעמיס את הקרבינות שאליהן מחוברת............. חופה.
תנוחת הטורפדו כמו שקוראים לזה פה מצריכה אותך לאחר הסבוב קדימה להעביר את הידים אחורה דרך סיבובן כלפיי מעלה מהבחוץ. (מומלץ להתאמן על ייבש כמה פעמיים)
בזמן הריצה קדימה במידה וקל מידי לרוץ סימן שהחופה עוברת אותך וצריך לרוץ יותר מהר אבל במקביל למשוך קצת ברקסים כדי להחזיר/להשאיר את החופה מעל הראש.
נראה שלא מלמדים שם את התנוחה הזאת וזה עצוב כי זה מחזיר אותך 10 שנים אחורה.
בהצלחה בהמשך העבודות 
שי
נמרוד
קראתי כמה פעמים את כל השרשור הזה.
מעבר לעניין המקצועי שעולה פה ויש פה בהחלט מה ללמוד מבחינה מקצועית, ליוותה אותי כל הזמן השאלה "האם יש פה זילות? האם יש פה מקום לעוקצנות, ציניות, עלבונות או דומה לאלה?

"
לא לחינם העתקתי פה את מה שענה לך שי (ושיהיה ברור איני מנסה בכלל לסנגר על שי, הוא לא זקוק כלל לסנגוריה), נכון שי עונה לך בציניות לשני הסעיפים הראשונים שלך, אך סליחה, הוא עונה בציניות ל ציניות, או במילים אחרות נמרוד, אתה "ביקשת" את זה, זו הגישה בה פתחת את השרשור הזה. ביקשת - קיבלת.
אה וכן אני במקומך הייתי מודה לשי על ההסבר המקצועי שלו, יש פה הרבה מאוד למידה.
שים לב מה ענה לך באבי, זה מסר מאוד חשוב שאתה יכול ללמוד ממנו לגבי הגישה שלך באופן כללי.
עכשיו אני רוצה לענות לך (כמובן באופן חלקי מכיוון שיש לי כל כך הרבה מה ללמוד מבחינה מקצועית):
1 - בידור זה לא, יכולתי לגחך מההמראה המצחיקה הזו, אבל אני מעדיפה ללמוד מסרטון ההמראה הזה, אז תודה לך שהעלת את הסרטון ותודה על התגובות של הטייסים הותיקים והמנוסים, לי זה עוזר מאוד, ללמוד ולהיות טובה יותר.
2 - חבל נמרוד, זה ממש מיותר.
3 - סליחה שאיני יכולה לשלוף חכמות מקצועיות שלי, מעבר לכך שברור לי שכך לא ממריאים, כמה התאמנתי אני בכדי לסגל לעצמי את תנוחת הטורפדו, עם הידיים למעלה מהגב הכפוף ולרוץץץץ, לתת למצנח להרגיש תמיד את המתח המתאים ולאפשר למצנח להתקדם ולקחת אותי לאוויר.
ובמקום להתנגח נמרוד, אחזור ואודה לך על פרסום הסרטון ולמגיבים שהוסיפו הסברים מקצועיים, אתם מאפשרים לי ללמוד עוד ולהשתפר בעצמי וזו לא ציניות.
סיגי
סיגי