כתב נושא: מועדון אחהצ היסתכם ב-15 בי ואיתי טקססרמן,וחוואייג הגיע קצת אחרי  (נקרא 209 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק נועם פרידמן

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
אני ואיתי יצאנו ביחד והיה כיף לחפש יחד את העילויים הדי חלשים שהיו היום,איתי קצת הקדים אותי לקראת דליה וירד לנחיתה,ואני באותו זמן הצלתי מליד דליה עם תרמיקה הכי טובה היום עד 900,השמיים לכיוון העמק היו כחולים לגמרי ,אבל איתי היה מאוד החלטי שאני אמשוך לעמק,עד מישמר העמק היה די כלום וכבר ראיתי את עצמי נוחת לפני מידרך עוז,עילוי קטן ולא יציב שאיפיין את רוב העילויים היום,צץ לו ב- 250מעל החלק הדרומי של מישמר העמק,ונתן קצת אויר לנשימה,שוב לכיוון היוגב שום עננים שיכולים להראות על משהו,ואני מיסתובב ועובד על עילויים של כלום פלוס רבע ועובר בעור שיני את היוגב ב300 מ,ליקראת התענכים היתה אחת שנתנה לי להגיע עד 700 שזה היה ממש היתרווחות ומנוחה בריתמה ,ועד מרחביה המשכתי לשחק עם עילויים חלשים ,אין כמוימים כאלה להכיר את המיצנח שלך ולנסות להגיע למימוש מקסימום היכולות שלי ושלו בתנאים חלשים,היה מעייף אבל מאוד מלמד.
מטיסות מהסוג הזה אני בתור מרחף שיש לו ניסיון נהנה מאוד,כי כל ההיתנהלות שלך במזג אויר כזה דורשת המון ריכוז ,בפעולות שלך,וכשזה מצליח זה סיפוק גדול,מה שכיף שאני עדיין לומד כל טיסה ומישתדל לנסות ליישם את הלקחים מטיסות קודמות,ועם הזמן הדברים מיתחברים,היה כיף של אחהצ,המראה ב15 ועשרה יציאה ב-15 וארבעים ונחיתה במרחביה ב17 ,חבל שצחי לא היה פנוי היום ,כי הייתי מת לקפה,לא נורא צחי ,אני יודע שיש דברים יותר חשובים מטיסות ומשוגעים שנוחתים לך ליד הבית

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
תמונות מטיסת גובה נמוך אתמול,בעיקר בעמק ,טיסה בגובה של מטוס ריסוס lugh

מנותק בני בן ישראל

• מפעיל בובקט מתקדם
  • קריסימה
    • טיולי בוטיק לאיטליה
    • דוא
יופי של טיסה נעם. עם הגלייד של החופה שלך, אתה יכול מזה להגיע למבוא חמה lugh
אני הסתפקתי ב 800 בבסיס ענן מעל פרדיס. היה מקסים.
the answer is blowing in the wind

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
גלייד גלייד אבל בקושי היגעתי למישמר העמק,260 מ זה לא משהו lugh

מנותק יורם אגמון

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
לא ברור מהתמונה הראשונה איך הצלחת לעבור את משמר העמק.

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
עד קצת אחרי צילום התמונה החלטתי שאם לא יהיה לי גובה בטוח לעבור את מישמר העמק אני הולך לנחיתה בשדות מימערב למידרך עוז,ברגע שראיתי שאני עובר את הקיבוץ לקחתי לכיוון הרפתות בדרום הקיבוץ ומישם עד היוגב היה לי עילוי ממוצע של בין 0 ל0.6 ,שם כבר קיבלתי פצצה של כימעט 1 בשנייה,אני חושב שברבע שעה הרווחתי 300-400 מ,היה מעייף,עברתי ליקראת מרחביה בדרום עפולה וניסיתי לזהות את הבית שלך אבל אני לא סגור בדיוק היכן הוא,יש לי תמונה מימעל מיגרש הכדורגל שם,תן לי מיקום שאני אדע לאן להגיע לקפה כשצחי לא פנוי ואתה על הקרקע hug

מנותק אילן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
נעם , התמונה האחרונה ללא זום ? זה פאקינג נמוך !

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
200 מ על הקצה הדרומי של עפולה על אפסים ,נחתתי אחרי פחות מקילומטר מיזרחה ,זה ניראה שאני מעל העיר אבל אני בדיוק על הכביש שסביב עפולה,כך שבכל מצב אתה יכול לצאת לנחיתה בשדות שם,רציתי להגיד שלום ליורם אבל לא מצאתי אותו lugh

מנותק יורם אגמון

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
נועם, זה המיקום, ואני מקווה שאורי לא יכעס אבל למקרה שאני לא בבית צרפתי גם את המיקום של אורי.