אני ואיתי יצאנו ביחד והיה כיף לחפש יחד את העילויים הדי חלשים שהיו היום,איתי קצת הקדים אותי לקראת דליה וירד לנחיתה,ואני באותו זמן הצלתי מליד דליה עם תרמיקה הכי טובה היום עד 900,השמיים לכיוון העמק היו כחולים לגמרי ,אבל איתי היה מאוד החלטי שאני אמשוך לעמק,עד מישמר העמק היה די כלום וכבר ראיתי את עצמי נוחת לפני מידרך עוז,עילוי קטן ולא יציב שאיפיין את רוב העילויים היום,צץ לו ב- 250מעל החלק הדרומי של מישמר העמק,ונתן קצת אויר לנשימה,שוב לכיוון היוגב שום עננים שיכולים להראות על משהו,ואני מיסתובב ועובד על עילויים של כלום פלוס רבע ועובר בעור שיני את היוגב ב300 מ,ליקראת התענכים היתה אחת שנתנה לי להגיע עד 700 שזה היה ממש היתרווחות ומנוחה בריתמה ,ועד מרחביה המשכתי לשחק עם עילויים חלשים ,אין כמוימים כאלה להכיר את המיצנח שלך ולנסות להגיע למימוש מקסימום היכולות שלי ושלו בתנאים חלשים,היה מעייף אבל מאוד מלמד.
מטיסות מהסוג הזה אני בתור מרחף שיש לו ניסיון נהנה מאוד,כי כל ההיתנהלות שלך במזג אויר כזה דורשת המון ריכוז ,בפעולות שלך,וכשזה מצליח זה סיפוק גדול,מה שכיף שאני עדיין לומד כל טיסה ומישתדל לנסות ליישם את הלקחים מטיסות קודמות,ועם הזמן הדברים מיתחברים,היה כיף של אחהצ,המראה ב15 ועשרה יציאה ב-15 וארבעים ונחיתה במרחביה ב17 ,חבל שצחי לא היה פנוי היום ,כי הייתי מת לקפה,לא נורא צחי ,אני יודע שיש דברים יותר חשובים מטיסות ומשוגעים שנוחתים לך ליד הבית