כתב נושא: נחיתות רבותי נחיתות:  (נקרא 708 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק באבי שחר

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
נחיתות רבותי נחיתות:
« ב- : October 18, 2009, 10:17:44 pm »
אני חושב שזה זמן מצויין לפתוח שרשור ולהכניס לכולם לראש- שהעונה לא נוחתים על משטחי העפר הרך, האין סופיים של החקלאים.

אבקש מהמבינים יותר ממני לספר פה מה הנזק שעושה כל מרחף שנוחת (הנזק לחקלאים ולא הנזק לתדמית של הספורט כי זה לא מעניין).

יאלה הבא בתור:
« עריכה אחרונה: October 18, 2009, 10:20:12 pm על ידי באבי שחר »

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
בעניין: נחיתות רבותי נחיתות:
« Reply #1 ב- : October 18, 2009, 11:29:42 pm »
טוב כמו כל שנה יש המון חדשים שלא מכירים וזקנים שכבר סניליים.

שלא כמו באמצע הקיץ שבו השדות או אחרי קציר או חרושים, בעונה הזו כל השדות מוכנים לזריעה בין עם יש עליהם ערוגות או לא אלו פשוט שני סוגים שונים של זריעה. בשלב הזה האדמה מתוחחת עדין ומיושרת לזריעה, כל עקבה יוצרת חור די עמוק שהמזרעה מדלגת עליו ולא מכניסה זרעים לקרקע במקום הזה.

בעוד כמה שבועות אחרי הגשמים הראשונים על חלק מהשדות תראו שמתחיל להופיע דשא, אז זהו זה לא דשא!
זה חיטה או אם זה על ערוגות אז זה בצל. והנבטים לא מתאוששים כמו דשא.

רק שתבינו ההשקעה של דישון וזריעה זה קרוב לחצי מההכנסות מהגידול בחלק מהגידולים (ובחלק יותר).

אם כבר קרה ונחתתם בתוך שדה תאספו את המצנח שהרתמה עוד עליכם ותעופו החוצה (בשדה עם ערוגות לדרוך בחריצים בין הערוגות) ובטח שלא לקפל את המצנח בעמצע השדה גם עם זה נראה לכם רק דקה, ובטח ובטח לא להתווקח עם החקלאי שרק דחף לאדמה 4000 ש"ח לדונם. פשוט תגידו סליחה ותצאו.

יש המון שבילים ובכל הכיוונים לנחות עליהם, אם אתם רואים שאתם לא מגיעים לשבילים הרחוקים יש שביל צמוד לפרדסים שעד לפני כמה שנים כולם נחתו עליו.
תאמינו לי זה לא בושה לנחות על השביל הקרוב, זה בטח פחות בושה ממה שאני מתבייש שאני כל פעם צריך להסביר לחברה של עין חרוד שזה לא בכוונה הנזק שגרמו להם, בזמן שאני יודע שזה בעיקר מזילזול (כי ביננו כולם פה מסוגלים לנחות על השביל זה לא כזה קשה).
« עריכה אחרונה: October 18, 2009, 11:31:45 pm על ידי צחי רייל »
don't fly faster then your guardian angel

מנותק עמית

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
בעניין: נחיתות רבותי נחיתות:
« Reply #2 ב- : October 19, 2009, 02:58:44 pm »
אבל אמרו שזה לא גורם נזק להרוס שתילים ליד השביל  ;)
צריך לציין שהמדריכים גם לא מלמדים את החניכים איך לנחות  :'(
flying with a such perfect paraglider that birds become jealous. A wing that is as compact, simple, and light as a mountain glider; as fast and efficient as a sailplane; as slow and maneuverable and turbulence resistant as a helicopter.