כתב נושא: לכל נושאי רשיון USHPA: אפשר לקבל דרכם רשיון IPPI  (נקרא 916 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק גיא רון

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מפעיל בובקט מתקדם
דימה,
אני מבין שאתה מציע אגודה שתנוהל בשכר ולא ע"י מתנדבים? ניסינו פעם פטנט כזה, לא עבד משהו.
ולמיטב הבנתי DHV ממומן חיצונית ולא ע"י המרחפים, האגודות באירופה הם קלובים מקומיים שכן מנוהלים ע"י מרחפים, פשוט הרשיון ניתן ברמה ארצית.
זה מקביל למועדון רוכבי אופנועים שמארגנים פעילויות ועובדים מול הגופים הממשלתיים (בהתנדבות) אבל לא נותנים רשיון.
הבעיה באגודה בארץ היתה גם נושא הרשיון והביטוח אבל בעיקר זה שכל אחד רוצה לעשות מה שבא לו ומסרב לקבל על עצמו מרות (ותוך כדי כך עושה נזק לכל השאר).

מנותק Dmitry

• הגעתי לאוסטרליה
  • NOVA MENTOR M / NOVA JAMBOO 33 / NOVA TYCOON S
    • דוא
דימה,
אני מבין שאתה מציע אגודה שתנוהל בשכר ולא ע"י מתנדבים? ניסינו פעם פטנט כזה, לא עבד משהו.
ולמיטב הבנתי DHV ממומן חיצונית ולא ע"י המרחפים, האגודות באירופה הם קלובים מקומיים שכן מנוהלים ע"י מרחפים, פשוט הרשיון ניתן ברמה ארצית.
זה מקביל למועדון רוכבי אופנועים שמארגנים פעילויות ועובדים מול הגופים הממשלתיים (בהתנדבות) אבל לא נותנים רשיון.
הבעיה באגודה בארץ היתה גם נושא הרשיון והביטוח אבל בעיקר זה שכל אחד רוצה לעשות מה שבא לו ומסרב לקבל על עצמו מרות (ותוך כדי כך עושה נזק לכל השאר).

היי גיא,

אם לא עבד משהו, אולי קיימים דרכים אחרות כדי שיעבוד בצורה מתוכננת?
בתחום מסתבבים אלפי יורו, צריך לדעת איך להשתמש בהם לטובה של כל
התחום וכול מרחף בודד גם כן. כולנו כאן פחות או יותר סוציאליסטים, למעשה
מטרה של סוציאליזם היא ריכוז כח. אז קיימת שאלה חוקית: איפה הכח!?..

ד"ש טיסתית!
דמיטרי

נובה ישראל

darkgliderz[at]gmail.com
Tel. 052-6073119

מנותק טדי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • Nova Mentor 3 Light
דימה,
אין כאן אחד שיגיד לך לא  אם תרצה ליזום את חידוש האגודה, אם אתה יכול (ואני חושב שיש לך את האנרגיה לכך) לך על זה.

אגב, אולי יהיה מי שיגיד לך לא, אבל זכותו לא להצטרף לאגודה החדשה...

טדי.
רק טיסות טובות