שבירו אני מבין ללבך, אבל באמת שאין הרבה מה לעשות, הרבה אנשים רוצים להתנדב, באמת, אבל משלב הדיבור ועד לשלב העשייה יש מרחק גדול, אני לא אומר את זה בזילזול, פשוט יש אנשים שתמיד עסוקים, יש להם עדיפויות אחרות וכהנה וכהנה, הם רוצים, אבל זה לא מסתדר להם
לעומת זאת, יש כאן צוות מוביל שרואה את הספורט והאנשים מעל לכל דבר אחר, יש אנשים שיעדיפו לבצע איסוף מאשר לצאת לאויר ולגנוב עוד טיסה קצרה, העיקר שכולם יחזרו, יש אנשים שמובילים ארועים ואפילו לא ממריאים בארועים כדי לוודא שהכל דופק, יש אנשים שמובילים נקודה, ורואים את כל העניין הזה שנקרא "מצנחי רחיפה" בעניים אחרות ממרחפים אחרים, האנשים הללו חרטו על דגלם לעזור לכל מרחף באשר הוא, ללא קשר למוצאו,דתו, ואולי גם "מועדונו"
אני שמח להיות אחד מאלה, ואני לא מצפה לשום תמורה מאף אחד, איך אמרנו כשהקמנו את רוח הקודש "מי שרוצה שיבוא, מי שלא רוצה, שילך" אני לא מכריח אף אחד בשום דבר,
איתן, אם אתה יודע על מישהו ספציפי שהיה נוכח בתבור באותו יום ולא התקשר אליך אנא תן לו צילצול, ולו רק כדי להבין למה, או כדי להסביר למרחף שמצפים ממנו לפחות לעזור.
עד היום יצא לי לאסוף כמה אנשים ששירשרו בפורום, ולחילופין גם אספו אותי כי כתבתי בפורום, יתכן וזו נפילה ריגעית, או באמת לא היה מי שהגיע מאזור המרכז או מי שקרא את ההודעה שלך.
לגבי ההידרדרות של רוח הקודש, או כמו שכתב
האירוניה בכל העיניין היא , יצא לי לדבר עם דני כהן לפני כשבועיים, ( למי שזוכר )
אז כאשר פרש מהחברותה אמר לי ," רוח הקודש מתמוסס והולך לכוון לא נכון " יכול להיות שהוא צודק.
אני חולק על דני כהן במאה אחוז!, רוח הקודש לא היתמוססה, אלא גדלה, וכמו שהיא גדלה נכנסו חברים חדשים עם רעיונות חדשים, ורוח הקודש זזה עם כולם, גמישה, מתפתלת ומצאה את מקומה החדש בנוף שלנו.
הקמנו את רוח הקודש שתמלא חלל שהאגודה יצרה, מאז האגודה נעלמה ורוח הקודש ממלאת היום תפקיד אחר, מרכזי יותר בחיי המרחפים בארץ, אם רוח הקודש היתה מתמוססת היא לא היתה כאן, ואני לא הייתי כותב כאן, אבל מספיק להגיע פעם אחת לארסוף או לתבור ולדבר, להתרגש, לצחוק, לטוס ולהיות עם כולם כדי לדעת שרוח הקודש עדיין כאן, ובגדול!
אמיר