כתב נושא: ארוע חמור אתמול במהלך טיסות לקראת ערב מבוא חמה  (נקרא 4804 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חגי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
צחי , לא צריך את הדוגמאות. כל מה שכתבת נכון ובהחלט היה פה כשל די חמור שיצטרך התייחסות של ההנהלה ושל המעורבים .
תשלום לא תשלום - לא רלוונטי. מדובר בחיי אדם . אל תעשה טובה אם אתה לא מספיק מומחה כי מחיר הטעות יכול בקלות להיות מוות.
רצון לעזור זה טוב אבל צריך גם מקצוענות.

בתחילת דרכי בספורט חשבתי אחרי שנתיים שאני כבר מומחה. היינו ביבנאל ברוח חלשה. נמרוד היה בחיתוליו(מעניין אם הוא זוכר את המקרה) ואני טחנתי לו את השכל שבריצה ימשוך כל הזמן. זה מה שהבנתי אז - הכי חשוב למשוך. אז הבחור משך ומשך ובסוף הגלשן השיג אותו והוא נשתל קדימה בעוצמה מטורפת. אני כמובן יצאתי אידיוט . שורה תחתונה - יש דברים שלא צריך להתעסק איתם אם אין לך מומחיות ברורה.
האגודה הכשירה אותי לבוחן גלשנים בלית ברירה אבל תכלס אני לא ממש מתכוון להתעסק בזה עדיין כי ברור לי שאין לי את המומחיות הנדרשת לזהות בעיות מבניות בגלשנים ואין לי כוונה לגלות שדבר שאשרתי כשל באוויר ומישהוא שילם בחייו.
« עריכה אחרונה: October 09, 2015, 09:35:49 pm על ידי חגי »

מנותק נתי_ה

• הגעתי לאוסטרליה
  • 2במרץ 2012 ברמת הגולן
    • אתר  התרמילאים  לדרום  ומרכז  אמריקה .
    • דוא
צחי , לא צריך את הדוגמאות. כל מה שכתבת נכון ובהחלט היה פה כשל די חמור שיצטרך התייחסות של ההנהלה ושל המעורבים .
תשלום לא תשלום - לא רלוונטי. מדובר בחיי אדם . אל תעשה טובה אם אתה לא מספיק מומחה כי מחיר הטעות יכול בקלות להיות מוות.
רצון לעזור זה טוב אבל צריך גם מקצוענות.

בתחילת דרכי בספורט חשבתי אחרי שנתיים שאני כבר מומחה. היינו ביבנאל ברוח חלשה. נמרוד היה בחיתוליו(מעניין אם הוא זוכר את המקרה) ואני טחנתי לו את השכל שבריצה ימשוך כל הזמן. זה מה שהבנתי אז - הכי חשוב למשוך. אז הבחור משך ומשך ובסוף הגלשן השיג אותו והוא נשתל קדימה בעוצמה מטורפת. אני כמובן יצאתי אידיוט . שורה תחתונה - יש דברים שלא צריך להתעסק איתם אם אין לך מומחיות ברורה.
האגודה הכשירה אותי לבוחן גלשנים בלית ברירה אבל תכלס אני לא ממש מתכוון להתעסק בזה עדיין כי ברור לי שאין לי את המומחיות הנדרשת לזהות בעיות מבניות בגלשנים ואין לי כוונה לגלות שדבר שאשרתי כשל באוויר ומישהוא שילם בחייו.

אהבתי לקרא היתה לנו שיחה בדיוק בנושא הזה, ניסיתי לשכנע אותך שלא להיכנס לזה אז, שמח שהגעת להחלטה הנכונה .
לדעתי הענין בגדול די ברור  ירון למיטב ידיעתי לא בוחן  גלשנים , ואין סיבה לראות בו ככזה , הוא יבואן עוזר בשמחה,ובהרבה רצון טוב , עזר גם לי בזמנו להרכיב גלשן מפורק שהובא מחו"ל בדקנו אחרי ההרכבה אינספור פעמים ובסופו של התהליך ניגשתי לעמירם לקבל הכשר להרכבה .

נדב למיטב הבנתי היה צריך לעשות את אותו תהליך ובמידה ואין בודק אז להתקשר לווילס ווינג ולבקש הוראות בדיקה בדיוק מה שעשה לאחר המקרה .
רק שזאת היה צריך לעשות לפני ולא אחרי .
באותה מידה אין מה לסמוך על אף אחד גם לא על יבואן שהגלשן תקין לפני המראה , אם יש ספק אז אין ספק .
בתחום האוירי הדברים ברורים מאד , ירון טעה באותו מקרה האחריות לא עליו הוא לא בודק גלשנים , אי אפשר לצפות ממנו שיזהה בעיה בבדיקה חטופה לפני המראה , טעה מרצון טוב האחריות לא עליו אלא על הממריא !

היה לי מקרה לפני המראה  זיהיתי בעיה בחיבור בין המשולש לקיל הגיע גולש והתנדב לעזור ביצע עבורי תיקון דרך למרות שלא ביקשתי ולמרות שאינו מוסמך לכך ..ועוד התפלא וצעק עלי למה אני לא ממריא הוא הרי תיקן ...!
היום הסיפור נשמע מצחיק אבל כן יש אוירה כזו באגודה ,אוירה כזו מובילה לתאונות , זו אוירה של זלזול של סמוך של יהיה בסדר ...
זה לא בסדר ואף פעם לא יהיה בסדר ,יש חשד לא ממריאים .
טוב נדב שנשארת בחיים לא אהבתי את הסיפור הזה אבל הגישה שלך לקויה ושגויה .
אם אין בוחן גלשנים אתה לא יכול לצפות או לסמוך על היבואן , הוא לא אחראי , מעולם לא היה כזה ולא אין מה לצפות ממנו לאחריות על תיקונים קלים, ואף לא על הרכבה .
הרכבת יפה עכשיו קח לבודק מקצועי שיבדוק לפני כן אל תמריא נקודה !

« עריכה אחרונה: October 10, 2015, 09:22:26 pm על ידי נתי_ה »

מנותק adrian

• מפעיל בובקט מתקדם
נו... אז אין עדיין תמונות?