צאנו בבוקר לגלבוע, בדרך היה טיפטוף ועננים כיסו את כל השמיים.
מואדי ערה השמיים היו מאוד אפורים והשמש ביצבצה לה מפעם לפעם... איליה אמר שיהיה יום מעולה...הייתי סקפטי.
הגענו לעמדת הנחיתה, השארנו רכב למטה ועלינו למעלה. העמדה היתה נטושה. משבים חלשלושיים שבקושי מזיזים את החבל-דגל שמישו תקע בקצה העמדה. איליה אמר שהעמדה תתחיל לעבוד בסביבות 11:00 (האמת, הייתי באמת סקפטי).
בסביבות 11:00 הדגל-חבל התחיל להתנופף וסימל מזרחית, לא חזק, אבל יותר טוב מכלום. התארגנו ויצאנו. החזקנו בין 10~15 דקות וירדנו למטה (ידעתי שהיתה לי סיבה טובה להיות Sקפטי).
עלינו חזרה. עכשיו החבל-דגל ממש הראה רוח מתאימה בעוצמה טובה ובכיוון מזרחי (מעט צפוני). מספר דקות אחרי שהתחלנו להתארגן, הגיעו לעמדה 2 אוטובוסים עמוסים תיירים/עובדים זרים/צליינים (מחק את המיותר) מאיבריה....
השאר, בסרט
http://www.youtube.com/watch?v=h0n6FKWL ... ature=plcp
להלן הטובנות שלי:
-------------------
1) איליה ממש אופטימי ואם אני אשאר בקירבתו מספיק זמן, אני עלול להידבק.
2) כשמישהו מתפלל לשלומך ולתנאים טובים (במיוחד לרוח), קבל זאת בברכה.
3) לפעמים תפילה של בני דת אחרת כלכך חזקה ועולה על הציפיות (ראו את ה"תלישה" הלא צפוייה שלי) שאני שוקל לשנן אותה בעלפה.
4) אחרי 45 דקות באויר, אם לא שותים מיים, מתחילות סחרחורות וכאבי ראש, ואסור להמשיך לטוס.
5) אני צריך להחליף SPEED BAR
6) ג'ינג'ר עשוי להפסיק כאבי ראש אחרי 30 דקות (זה כל כך מגעיל בפה, שאתה חושב על הטעם ולא על כאבי הראש) - תודה גדי
7) סנדביץ' עם פסטרמה וממרח כבד טעים בטרוף - תודה לאילייה....(בעצם לסווטה אילייה רק חלק אותו עימי)