כתב נושא: וושינגטון סטייט על מרחפיה זוכרים את קהילת המרחפים בישראל  (נקרא 221 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק xploreisrael

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מפעיל בובקט מתקדם
    • טיולים במזרח התיכון
    • דוא
חברים יקרים הגעתי לוושינגטון סיאטל מדינה שהיא גן עדן למרחפים וטיסות גבוהות ורחוקות
אני רוצה להגיד תודה לכל מי שעזר לחברה מוושינגטון שהיו בארץ בהכוונה בעמדות בפינויים ודאגה לאורחים שהיו בארץ
הם זוכרים ומוכירים וגם מחזירים בהמון עזרה והכוונה פה

בינתיים דוח מצב: זה פשוט מדהים פה הנופים ההרים המושלגים ולידם קניונים מדבריים עמוקים עם נהרות בצבע טורקיז

היום עשיתי רכס על דיונה בפעם הראשונה אבל על דיונה אמיתית לא קטנה כמו בפלמחים זה פשוט כיף לא נורמלי כל הנגיעות בחול

מחר היום הגדול מזג אוור מעולה פוטנציאל של 3300מטר וטרמיקות של 7-10 מטר בשנייה הולך לרחף אם החברה במקומיים או ב-BALDY או ב-SADDLE
אפילו קניתי תחתונים טרמיות ושקיות חימום לכפפות
אני פשוט מתרגש לכן הייתי חייב לשתף
שהיה סוף שבוע מדהים לכולם
בני לוין 0544994656
www.hiroadadventure s.com

מנותק רולי

• הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
תהנה בני בכל רגע... אנו פה לידך עם ההרגשה המוזרה הזאת שמערבב שימך  (בשבילך) וקינה בריה..
רק תשמור על עצמך ועל תתקרר לנו!!
 hug  אחד  גדול
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח

מנותק EldadYagen

• הגעתי לאוסטרליה
בנוש .. לך תראה להם מה  THERMIC BOY can do...
שים טרק שנרייר...
והכי חשוב תהנה ובבטחה.  :)

מנותק איתן שבירו

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
בהצלחה
בכל מקרה תעלה את הטרק ללאונרדו רוח הקודש

מנותק xploreisrael

• מפעיל בובקט מתקדם
    • טיולים במזרח התיכון
    • דוא
היום היה מאוד מעניין
בשעה 10 בבוקר השמיים היו עם עננים מפלצתיים באתר שהיינו אמורים לנסוע אליו BALDY
אז שיננינו כיוון לאתר שנקרא SUDDLE רכס הרים בגובה 500-700 מטר ובאורך של 30 קילומטר
הגענו לעמדה ב11 וחצי כשמרחוק אנחנו רואים עננים מורידים גשם על העמדה שהיינו אמורים לנסוע אליה אבל פה הכל נראה מושלם
דיוויד יוצא ראשון הוא כומר בכנסייה מקומית אז קראתי לו הכומר המעופף ועולה גבוה ל1400 מטר מהר מאוד אני מתארגן ויוצא הטרמיקות בחוץ ולא על ההר כמו שאנחנו רגילים בדרך כלל .
מתחילים להיתפתח מאוד מהר עננים ענקיים משני צידי העמדה ומאחוריה ודיווד יוצא לנחיתה אני מחליט לטוס לחור הכחול היחיד לשדות השטוחים מול העמדה שומר על 300 מטר מתחת לבסיס ענן כל מה שמעל זה הווריו מתחיל לצפצף כמו משוגע טיסה של כ-7 קילומטר לתוך השדות ושעה ועשרים באוויר העננים סוגרים עליי ואני יורד למטה ונוחת באמצע הפקינג DESERT שעתיים וחצי של הליכה ודיוויד אוסף אותי בטנדר ואנחנו עולים לעמדה
מגיעים לעמדה בשעה 17:30 התנאים נראים וטוב הרוח חזקה נראה שאפשר לרכס ואני יוצא לטיסה נוספת של שעתיים עד כמאט 8 בערב אם עננים שמתפתחים לענני גשם בשעה כזאת טיסה של כ25 ק"מ לאורך הרכס וחזרה של כ-8ק"מ לכיוון העמדה ואז על הקרקע כבר מחכים לי לאיסוף, ביג אירס לא עוזר אז אני מנסה להוסיף ספיד סיסטם לא עוזר
ספירלה ארוכה ואני מאבד 300 מטר והראש מסתובב אני עוצר ומתחיל לעלות שוב ואז בי סטול ועוד ספירלה ה250 מטר האחרונים על ביג אירס וספיד סיסטם ככה מאבדים 1300 מטר בהילוי חזק ונוחתים ב8 בערב
איזה יום מדהים,

מחכה למחר ואם היה לי את הכבלים הייתי שם את הטיסות וגם תמונות אבל זה יחכה איזה שבוע

שבוע טוב לכולם

ברכות מוושינגטון
בני לוין 0544994656
www.hiroadadventure s.com

מנותק רולי

• הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
יוווו... איזה יום תפסת!!!!!
תמשיך להנות
אין פקחים בפקינג דסרט?? ;D
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
יש עמדה בהר (הגעש) סנט הלן? בעצם זו שמורה אז בטוח שלא
בכל מקרה צרף תמונות....

אמיר
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]