כשנכנסתי לתחום נכנסתי לפורום.
ציפיתי מפורום להיות אינפורמטיבי ומגדיל מידע, ציפיתי להתחבר לבראנג'ה וליצור לעצמי קבוצה של חברים לתחביב.
את קבוצת החברים שלי אספתי לעצמי והשימוש העיקרי של הפורום לרוב הצבועים, הפוליטיקלי קורקט שאומרים 1 ועושים 2 בשטח - הוא כלי התנגחות ורכילות.
מצאתי שהפורום מהווה כר דשא פורה לרכילות, חפירות טרחניות וזיוני מוח קרוס אטלנטיים והאמת? אין לי צורך בזה.
את הסרטונים שלי אני מצלם ועורך כדי לזכור את החוויות שלי וכדי להעביר את החוויה לאחרים ולקרב את העם לספורט. הם מוצגים בפייסבוק ופותחים את התאבון לחברים שלי שרובם אקסטרימיסטים בצורה זו או אחרת.
האגו שלי מתוחזק ע"י ביצועים בפועל בשטח, ע"י המראות ונחיתות טובות, ע"י הגבהת עוף מעל הפלצנים, ע"י שליטה קרקעית טובה מהממוצע. אין לי צורך בחיזוקים מהבראנג'ה שיגיבו על הסרטים.
בעצם אני לא רואה תועלת ממשית בכניסה לפורום והתעדכנות, ממילא הרוב הוא התעסקות בתפל.
שכחתם שאנחנו פה כדי לעוף ולא להתעסק במי אמר למה ומי טס על מה.
שאו ברכה, טוסו לכם בין הביטים של הרכילות הטרחנית ובלבולי הביצים.
אותי תמצאו בעמדות, עם או בלי קסדה, עם או בלי רזרווי, עם או בלי עצמות שבורות והכל ע"פ ניהול סיכונים שאני לוקח על עצמי.
רק תעשו טובה הטייסים המהוללים שחובשים קסדה - תשתדלו לשמור על אויראות כשאתם באים לרכס כי אני לרוב יחף ולא בא לי לנחות על הקוצים.
תהנו בביצה שלכם

(מותר להגיד ברוך שפטרנו איתי, אני יודע שחיכית לזה)