כתב נושא: הקמת עמדה חדשה בזיכרון לרוח דרום מערבית- מי רוצה לעזור !!!!!!!!!!!!  (נקרא 340 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ניר ארואסטי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • עם יש סוסים שמדברים עברית אז יש גם חמורים עפים!
    • דוא
קישור מאתר רוח הקודש לסיפור שסיפר לטלויזיה על התאונה.

תחקיר לתאונה לא מצאתי גם לא בפראוויקי.

https://holywind.yuvdi.com/index.php?option=com_seyret&task=videodirectlink&id=142

מנותק טדי

• הגעתי לאוסטרליה
  • Nova Mentor 3 Light
צחי,
קראתי שוב את ההודעה שלי ואולי בגלל זה התבלבלת: "זכרון דרום" שלי זה לא הנקודה הדרומית ברכס, ליד מפגש הרכבת, שם נפגע קובי רבינו.

אני התכוונתי לעמדה שנמצאת 20 מטר מדרום למגדל התקשורת, 100 מטר מהבית שלי, שם אנחנו טסים לא מעט, אבל ממריאים במקום הרגיל, ליד המלון, ומגיעים לשם. ההצעה של אבנר היא שגם נמריא משם, וברגע שאנחנו באויר זה כמו להגיע לשם מהמלון...

יש שם המון שבילי עפר, לא צריך לפרוץ שום דרך, כל שנחוץ הוא לנקש את השיחים הגבוהים (היה הרבה גשם השנה בזכרון) בשטח של 30 מ"ר.

יוזמה יפה של אבנר!

טדי

רק טיסות טובות

מנותק אדרי

• הגעתי לאוסטרליה
  • נשיא "החרב המעופפת"
    • http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233
    • דוא
 מריח לי לא טוב במיוחד שדות הנחיתה .
אבל בהחלט לא פוסל את המקום כאופציונאלי לטייסים בעלי ניסיון רב בזכרון
ממליץ לחברה ברמה של חוויג' ,נועם, איתי  אריה וכו' שילכו למקום ויתנו את דעתם המקצועית
ככלל
זכרון אתר טרמלי נמוך עם כל הנגזרות הנלווים מכך המקום עם קושי למצוא נקודת נחיתה מיטבית
אז לא כל מי שטס שנתיים בתבור או בזכרון יכול ללכת לטוס שם
המקום הזה דורש מיומנות ומקצועיות וניסיון רב
אריה יעקובי ידידי אני חושב שאתה אחד מהטייסים הוותיקים במקום תוכל להרחיב בנושא ולתת דגשים מתאימים
אדרי
טוס גוזל חתוך את השמיים רק אל תשכח יש נשר בשמיים
http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhum
http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
טדי אם כך עוד לא הייתי שם אבל למראת זאת כדאי לציין שלא כל מקום שקל לטוס מעליו גם קל להמריא ממנו.

מי שלא הולך לבדוק את המקום בהמראה שיעשה את זה מאוד בזהירות.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
טדי כתבת:

ברוח עם רכיב דרומי אין אפשרות להמריא מזכרון (נקודה).

תרשה לי לתקן אותך, טיסות הקרוס קאנטרי הארוכות והטובות ביותר התחילו בהמראה ברוח דרום מערבית בזיכרון.. כתוצאה מהשגת שעת ההצפנה המוקדמת של הרוח במישור מגידו.

אבנר כתבת: איתי אולי זה אפשרי לטוס בדרום מערבי , אבל למה לטוס  ברוטור , אם אפשר להמריא בבטחה ובנוחות בעמדה מתאימה ?

תגיד אבנר, לאחר ההמראה בפינה הדרום מערבית באתר המוצע, אתה מתכוון לטוס במקום שונה מזיכרון (בנימינה, ת"א או על הירח)?

הטיסה היא טיסה בזיכרון לא בשום מקום אחר ולכן ההמראה בחלק הדרומי לא נותנת כלום מלב נוחות המראה. אחרי ההמראה תגלה שברכיב דרומי קשה לשמור גובה מעל מטעי הבננות וכביש העליה הדרומי לזיכרון.

בכל מקרה השאלה ששאלת (למה לטוס ברוטור) אינה רלבנטית באותה מידה לכל האתר (אולי התכוונת לשאול למה להניף ברוטור של המלון).
Fly high fly far just do it on the safe side

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
ציטוט
חשוב לי להדגיש כי אין בכוונתנו לשנות משהוא מהותי , אלא לנקות שטח קטן מעשב , שיחים ואבנים 

וכתבת בעצם לפני:

דיברתי עם צביקה (מרחף ותיק מזכרון) בעל קשרים לגבי פיתוח עפר למקום והכשרת שביל גישה
העלות המשוערת היא 1000 שח 
מי שרואה עצמו כבעל עניין בפרויקט , וברצונו להשתתף בעלות שישרשר כמה הוא מוכן לתרום
אני מוכן מתחיל עם 100 שח

לא יודע, אבל ממה שכתבת נראה כבר שאתם מתכננים להביא משאיות עם חול ולבצע פיתוח, כנראה שלא הבנתי נכון את הקטע עם המשאית ופיתוח עפר..... או בשאלה אחרת, למה אתם אוספים כסף? לנקש עשבים?
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]

avner83

• אורח

אמיר
אוספים כסף לבובקט או מחפרון אחר שיחליק את פני השטח יסיט הצידה סלעים ושיחים ,  וישפר כמה נקודות בעיתיות בשביל בגישה  הקיים , אם זה היה רק עשבים היינו עשים זאת לבד , אגב לאותו טיפול זוכה גם העמדה הישנה מדי כמה שנים ....
ברמת העיקרון חבורה של גברים שריריים , חדורי מוטיבציה ובעלי זמן פנוי יכלו לעשות את אותה העבודה , ברמה האישית אני מעדיף לשלם כמה שקלים וללכת לרחף שם ....

איתי:
"למה להמריא מהרוטר של המלון אם אפשר להמריא בבטחה מהעמדה החדשה " , אגב , כל הרכס הזה ממעין צבי ועד הנקודה הנ"ל בעלת מפנה דרומי למדי , בטוח יותר מאשר הרכס מהעמדה הישנה ועד אחרי המלונות ( שהוא בעל מפנה צפוני מובהק )
לדעתי הטיסה שם תהיה נוחה יותר
צחי :
ההערה שלך במקום , אני באופן אישי לא המראתי מהעמדה , מכיוון שכרגע האדמה היא אדמת טרשים
מתי שהמקום יבדק , הדבר יעשה ע"י טיס מיומן ובזהירות מירבית

אדרי :

לדעתי ומניסיוני לנחות שם שדה הנחיתה הוא החלק הכי פחות בעייתי ולא פחות נוח (או לא יותר לא נוח :-)משדה הנחיתה באתר הישן

אני מרגיש כמו סנגור  hug...