כתב נושא: המלצות לואריו - למתחילים.  (נקרא 568 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק idomohar

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • KARMA S
המלצות לואריו - למתחילים.
« ב- : July 27, 2007, 08:37:14 pm »
שלום אנשי רוח הקודש

אני מרחף מתחיל, הציוד בתפירה ועכשיו אני מחפש לי ואריו לצפצף איתו טרמיקות (או תרמיקות מה שיבוא קודם).

אם תוכלו לתת המלצותיכם, ואת דעתכם על המוצרים הבאים ועל מחירם:

ואריו פלייטק במחיר מעניין
http://cgi.ebay.com/FLYTEC-4020XL-Professional-Vario-Altimeter_W0QQitemZ110148985651QQihZ001QQcategoryZ91561QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem

ואריו סולארי קטן וסקסי
http://www.bigairparagliding.com/stores/showdetl.cfm?&DID=18&Product_ID=402&CATID=1
השאלה שלי לגביו זה האם הצפצוף שלו משתנה בהתאם לקצב נסיקה או שקיעה? מישהו יודע?

דעתכם?

מנותק ittai

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
בעניין: המלצות לואריו - למתחילים.
« Reply #1 ב- : July 27, 2007, 09:40:04 pm »
אהלן עידו,
מבחינתך 4005 או 4020XL יתנו אותו דבר (ולא בגלל שאתה מרחף מתחיל).
רוצה הסברים - תרים טלפון.
איתי
Fly high fly far just do it on the safe side

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
בעניין: המלצות לואריו - למתחילים.
« Reply #2 ב- : July 27, 2007, 10:45:38 pm »
לגבי ואריו, עדיף עם תצוגה, ככלל בשבילך בתור מתחיל אתה רוצה ללמוד ולראות באיזה גובה אתה ולאן הגעת, זה הרבה יותר מעניין,
ואריו קסדה הוא ואריו נחמד, נושאים אותו כואריו גיבוי או טייסי טנדם שאין להם מקום לאן לקשור את הואריו זה פתרון נוח, הואריו גם קל במשקל,
אבל למעט הציפצוף הוא לא נותן לך כלום, לעיתים אתה רוצה לדעת אם אתה יורד ב -1 או שאתה יורד ב -2, וואריו קסדה לא בהכרח יתן לך את זה,
ואריו עם תצוגה גם שומר לך לוג בוק של 20 הטיסות האחרונות כולל גובה מקסימלי, שיעור נסיקה מקסימלי, גובה יחסי וכדומה.

נראה לך שבתור אחד שטס לא יעניין אותך לאיזה גובה הגעת? לאיזו עוצמה של תרמיקה נכנסת?, כמה עלית מעל לעמדה? וכדומה... לא נראה לי.....

אני אישית לא מכיר את הואריו הזה אבל היה לי ואריו קסדה (לא סולרי אבל של בראוניגר) - דרך אגב אפשרי לעשות איתו קרוס, וזיידמן השאיל ממני את הואריו קסדה והרביץ טיסה מהתבור למבוא חמה
עוד דבר שתיקח בחשבון, זה עניין הסוללות של הואריו, כל דבר שנמצא אצלי והוא סולרי, לא החזיק יותר משנה, זה פשוט לא זה, אבל לך תדע....

לגבי הדגם 4020 נותן כמעט אותו דבר כמו 4005 ולכן הייתי הולך על 4005 שגם זול יותר משמעותית, בתור מתחיל אין לך מה לחפש עם 4020, בעצם ראיתי הרבה אנשים שיש להם את ה 4020 או 4030 ולא משתמשים בשום פונקציה שהדגמים המתקדמים הללו נותנים, לכן המלצה שלי, לך על הסולידי והפשוט, ה 4005 או AV PILOT של בראוניגר, פשוטים, זולים יחסית, עם תצוגה, ואפשרות לגובה יחסי, זכרונות, וכדומה...

אמיר
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]