אורי ברור לי שהסיכון של טיסה ממונעת באויר מת הוא יחסית בטוח.
ברור לך שזה יותר מסוכן מלא לטוס כלל.
אתה בוחר להסתכן במודע (ולשהות בשמים ולא מול האינטרנט) והשכר שלך הוא פאן של טיסה.
לא שווה לך להסתכן יותר ולטוס בתנאים לא אידאלים (נניח, אין לי מושג מה המגבלות האישיות שהצבת לעצמך) כי הסיכון גובר על הרווח - מבחינתך באופן אישי.
יש אנשים שהסיכון הזה לא שווה את הרווח (אפילו שהוא סיכון נמוך יחסית) ויש כאלו שאם הם לא נלחמים לרסן מצנח הם לא נהנים מהטיסה ולכן הסיכון שהם לוקחים על עצמם הוא גבוה יותר בתמורה לרווח שלהם.
ניסיתי לחדד את הנקודה שלי שאדם בוחר עד כמה הוא מסכים להסתכן תמורת הרווח שהוא מפיק מהסיכון.
אנשים כבר למדו שהאינטרנט הוא מקום שמטבעו דורש סינון מידע ולכן לא כל מילה היא אמת מוחלטת - אלא ניתנת לפרשנות.
כל אדם בוחר ע"פ רמת הטיסה שלו, רמת הפחד שלו ורמת הפאן שלו - עד היכן למתוח את הגבול.
כמו שכבר אמרו - מה שנכון לטייס ותיק אינו מתאים לטייס שאין לו את היכולת והידע שיש לטייס הותיק ולכן טוב יעשה אם ילמד את המגבלות שלו ויפתח לעצמו טבלת מגבלות אישית בהתאם להנאה שלו והסיכון שהוא מסכים לקחת תמורתה.
אם טייס ותיק יטוס בלי קסדה ויעשה ווינגים במרחק מטר וחצי מהצוק, אף אחד לא יחשוב שזאת פעולה ששווה לחקות אותה והיא בטוחה, אלא אם יהיה בטוח ביכולת שלו לווינגים מדוייקים, ואם הוא יחקה את הטייס הותיק בנקודה הזאת ללא ידע מספק - הוא טמבל והאבולוציה תעשה את שלה בשלב כזה או אחר, עם או בלי קשר למה שנאמר בפורום...
בקיצור אדם לאדם עורב, מי שאין לו את היכולת להבין שמסוכן לקפוץ מהגג אלא אם אתה עשוי מגומי יחטוף בשלב זה או אחר...
ולגבי הפגיעה בספורט - ספורט שבו אנחנו עושים פעולה שאינה טבעית הוא ספורט אתגרי, על אחת כמה וכמה אם מדובר בספורט שמושפע מאלמנטים לא יציבים כמו מזג האויר.
אם מישהו פה חושב שהוא יכול לקבוע תכניות ולדעת ב-100% שהוא עומד בהן אז הוא טועה.
כמו בכל החיים שלנו, הדבר הבטוח היחיד הוא המוות (והעובדה ששזיפים מיובשים עושים שלשול).
ויסלחו לי כל עולם המרחפים כשאומר שאני טס בשביל עצמי ולא מתכוון להתרסק, ואם כבר התרסקתי - מעניין לי את הישבן שמישהו מקבל נזיפה מהמשפחה על כך... יש לי דאגות חמורות יותר באותו רגע.
הפלצנות בפורום עולה על גדותיה - עופו ותהנו, למדו את המרחפים הצעירים (כולל אותי) מה מסוכן ומה מקובל אבל בבקשה מכם, צאו מהרקטום אחד של השני, יש גבול לטולרנס של פולניות וכל אחד שהיה עם אחת כזו יודע שאיפשהו ומתישהו זה נמאס...
שתן ואהבה לכולם (פיס אנד לוב)