עומרי יקירי
פחדתה לפתוח את המצנח ?!!!!!
סחתין התבגרתה -
אתה בדרך הבטוחה לחתונה ילדים ו...פחדים גדולים יותר האישה
אביב המיבבבבב
הא כן המצנח שלך גם כן מפחד מנתניה (זכרונות רעים)
אתה מבין, דודי ואני עומדים בנתניה ומסתכלים על השמים הכועסים - מחליטים שאין סיבה לפתוח מצנח בזמן שבחור שטס בקיץ שעבר ומאז לא טס בכלל, מניף לראשונה בתוך הרוטור...
אני פחדתי לחשוב אפילו מה יקרה אם הוא בטעות ייצא מהרוטור וייכנס לזרימה האמיתית - איזה שליקה הוא היה מקבל...
אדם נוסף החליט להניף ונתלש (למזלו קרס לו המצנח ואפשר לו לחזור לקרקע ולחרב אותו בעזרתי עוד לפני שהוא נשלח לשמיים ואחורה) וכל זה קורה בנתניה...
בארסוף יצא לי לשחק בקקה עם הרוח בידיעה שמקסימום יש לאן להגרר או לפנות עם הגב לרוח ולהתרחק מהעילוי והרוטורים אבל בפאקינג נתניה?
כמו שאמרתי - דוד פרנק ועמרי בנדטי חוששים מהשמים בזמן שאחרים מניפים בסבבה... חזון אחרית הימים הא?
הדוד עוד הניף מצנח ושיחק איתוף חווה את האלימות של האויר באותו יום ולא יצא (אני עמדתי מאחוריו בכוונה לחסום אותו פיזית מלהמריא, אבל לא נדרשתי לכך למזלי... לך תריב עם טייס שהחרמנות גוברת עליו).
אדם נוסף עם מצנח מאוד מהיר הניף ונתלש כמעט מיידית לגובה של 4 מטר ברגע שעבר את סף הרוטור, בלית ברירה (או בכוונה, לך תדע) הוא כבר יצא להקפה וחזר מאוד מהר לנחיתה... אם היה עם מצנח פחות מהיר או שהיה פחות קר רוח - היה מזקר את המצנח ונופל מגובה של 4 מטר...
קיצר... הטייס הכי גרוע ולא בטיחותי בתחום (אני) פחד מהשמים ואחרים שיחקו בהנפות...
מישהו אפילו אמר שלהניף זה לא מסוכן כי זה לא טיסה - וואללה, ברגע שאתה רתום למצנח אתה כבר פוטנציאלית במצב טיסה - מספיק רק משב אחד שבא מהכיוון הנכון להניף לך בכוח את המצנח ועד שאתה מבין מה קורה ורוצה לחרב את המנצח אתה כבר מחבק בניין או שאתה תקוע 4 מטר מעל העמדה במגמה לכיוון הכביש.. עכשיו אם אתה גבר בוא תחרב את המצנח...
לך תבין