אני מאוד לא אוהב להכנס לתחקורים ולצאת במסקנות מבלי להכיר את הבחור ולדבר איתו ולכן לא אכנס לזה.
דבר אחד אני חייב לסייג בדברייך - 200 מטר מעל ההר זה גובה תחילת הבלאגן, כן?
ניסית 4 שניות לפתוח ולא הצלחת? אתה בערך ב 100 מטר?
ברגע שנכנסת לספירלה, הג'י הגבוה
והפתאומי אולי מפתיע אותך ומעכב את התגובות שלך אם אתה לא מורגל אליו, אבל 100 מטר גובה בצלילה לא נשלטת זה מספיק מפחיד ומספיק גובה בשביל להבין שצריך לזרוק רזרווי.
אני לא בא לשפוט את הטייס, אבל אל תכתוב שלא היה לו גובה לרזרווי אם אתה אומר 200 מעל העמדה.. זה לא נכון באופן חד משמעי.
אולי היו לו סיבות אחרות לא לפתוח רזרווי (שוב, אני לא מכיר ולא רוצה לשפוט) אבל גובה לא היה חסר.
אני חייב פה לציין שג'י גבוה זה דבר מפחיד ברגע שלא התכוונת לייצר אותו והפחד הזה עלול להיות משתק.
השיתוק המפחיד גובר פי כמה וכמה - אם אתה לא מכיר את התחושה הזאת.
אני מאוד מקווה שתרגולי הספירלות הרבים שלי (כי אני נהנה מזה, לא כי אני טייס רודף בטיחות - לא מתיימר) יבואו לטובתי במקרה שאכנס לתמרון שכזה בלי להתכוון (ובאופן חד משמעית לא יכול להגיד שיהיה כך כי זה לא קרה לי עדיין).
זה גורם לי לרצות מאוד להדגיש את החשיבות של
להכיר את המצבים שעלולים להתפתח בטעות כדי לדעת להתמודד איתם במקרה חירום ובמילים פשוטות - לעשות ספירלות! כן רבותי, כמו שראיתם זה יכול לקרות לכם בלי כוונה, אז אתם לא רוצים להכיר את התחושה לפחות, כדי שהיא לא תשתק אתכם בחירום???
לא אמרתי ספירלות מוות, אבל בהחלט לתרגל ספירלה בגובה בטוח מדי פעם כדי לא להיות מופתעים מהעוצמות במקרה חירום.
מי שרוצה להתנגד לדעתי מוזמן להכפיש אותי באופן אישי, גם יש לי איבר מין קטן במיוחד שתוכלו להכניס לקטילה שלי "בצחוק" ובלי קשר לכלום...