כתב נושא: מה מחר? שבת? חםםםםםםםםםםם  (נקרא 1033 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק גיא ה-א

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
מה מחר? שבת? חםםםםםםםםםםם
« ב- : July 20, 2007, 09:33:12 pm »
מה למחר???

תבור עם צפון מערבית??. :-[

מבוא חמה עם לחות וחום אדיר בשדה הנחיתה?? ??? ???

ארסוףףףףףףףףף??? hug קצת רחוק לי........... :-[

גיא....

And once you have tasted flight, you will always walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been, and there you will always long to return.
" (דה
וינצ'י)

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
בעניין: מה מחר? שבת? חםםםםםםםםםםם
« Reply #1 ב- : July 20, 2007, 09:39:49 pm »
מחר אני ומנו במבוא חמה ב9:30 (אני מקווה שזה לא מוקדם, מקסימום קפה לפני הטיסה toast) לטיסות ניסוי.
אופטי וקדמי בתבור.

מי שרוצה מוזמן להצטרף.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק טדי

• הגעתי לאוסטרליה
  • Nova Mentor 3 Light
« Reply #2 ב- : July 20, 2007, 10:22:35 pm »
ענת מליק ואני מחר ב 12:30 בארסוף...

אגב, לאחרונה התחלתי לטוס בזכרון בערב (מ- 5 והלאה) ויש ימים ממש ממש טובים אפילו לפחדנים כמוני, כדאי לבוא אחרי יום עבודה לנקות את הראש...
רק טיסות טובות

מנותק אורי חמו

• מצאתי פסיפס
  • שחף שלי
    • דוא
« Reply #3 ב- : July 21, 2007, 08:53:04 pm »
אז מה היה לנו היום בתבור, רוח דרום מערבית 20 עד 25 קמ"ש תרמיקות נחמדות +4 גובה מקסימלי 1600 מטר.  ;D
תמונות אין לי אבל הנה ה track תבור - מבוא חמה היום [attachthumb=#1]

מנותק גיא ה-א

• הגעתי לאוסטרליה
« Reply #4 ב- : July 21, 2007, 11:13:32 pm »
אורי שוב מזל טוב על קרוס נחמד, אני באופן אישי לא רואה את עצמי נימצא בשדה הנחיתה של מבוא חמה לאחר קרוס מהתבור מתבשל בתנור אבל .....

אני העדפתי את  ה 24 הקמ"ש בארסוף ביחד עם טדי -ענת מליק-ברק פרידמן , ניר זיידמן וסליחה למי ששכחתי, רוח צפון מערבית שהפכה לצפונית אבל איפשרה לטוס עד שעזבנו ב  17:30.

לאחר בכן ביקרו בזכרון -טדי הרביץ גיחה נוספת אני ויתרתי, ושימשתי בתור איסוף.....

כמה תמונות של טדי שאני מקווה  שיעלה בהמשך והביתה....

משהו חשוב שנדהמתי לראות בזכרון......

ראיתי שם קבוצה של אנשים מבוגרים שנראים עם נסיון רב בתחום המצנחים ונאמר לי שהם מותיקי הספורט בארץ....

אז מעניין מדוע חבריו המרחפים של מרחף אחר שכולו בנוי מפלטינות בעצמות מעודדים אותו לנחות בחניה מאחורי העמדה, או בעמדה עצמה???

מדוע אותם אנשים "עם נסיון רב" מגיעים לנחיתה עם ברקסיםם משוכים עד התחת????

ומדוע כל נחיתה שלהם מלווה בצעקן שצועק "לא למשוך ברקסים יותר מידי"???

ולמה הרצון כל כך לנסות לשבור עוד איבר בגוף שיש הצעה קונקרטית לבוא לקחת אותם משדה הנחיתה -רק שלא נצטרף לפנות מישהו......ל....

סתם הירהורים .....

שבוע מקסים לכולם
טדי בבקשה כמה תמונות שלך מהיום בזכרון....
ומה עם איזה אפקט בחמישי בערב???

גיא

And once you have tasted flight, you will always walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been, and there you will always long to return.
" (דה
וינצ'י)

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
« Reply #5 ב- : July 22, 2007, 09:56:58 am »
גיא,
אל תתאמץ לחשוב על כך.
אלו חברה מזיכרון והסביבה אשר חלקם למדו לעוף בזמן שאני למדתי וחלקם למדו שנים אח"כ.
כפי שכתבת רובם שברו כבר את העצמות (בעיקר בעמדה עצמה) ולא הפנימו דבר.
החברה הם אחלה אנשים עם הרבה רצון טוב לעזור גם לאחרים כשיש צורך בכך (איסופים וכו').
כ"מקומיים" בוער בעצמותיהם לנחות בעמדה, זכותם. אין מה להתאמץ ולנסות לשנות הרגל זה.
איתי
Fly high fly far just do it on the safe side

מנותק טדי

• הגעתי לאוסטרליה
  • Nova Mentor 3 Light
« Reply #6 ב- : July 22, 2007, 09:14:48 pm »
אז כאמור הגענו ענת, גיא, ניסים, מירון ניר ברק ואנוכי לעמדה בארסוף ב- 12:30. תנאים מעולים. ענת המריאה כמו גדולה, ואני שמתי את פעמי מיד אחרי ההמראה אל געש, שם חבר שלי הוטס על ידי רומן בטנדם. אני שימשתי כצלם אירועים, מצלמה מס 2, מהאויר. החבר מאוד נהנה והוא שוקל להכנס לספורט. אחרי כל השמחה, כשהתחלתי להסתכל סביב, לפתע אני מבחין במצנח אפקט ירוק, קרוב לגעש: ענת! טסה כל הדרך לבד לשם, ביצעה כמה מעברים ונראה היה שהיא נהנת מאוד. אני חייב לציין שלמרות שענת טסה לעיתים רחוקות, היא טסה כמו מקצוען (עם החשש והבריא של לבוא לנחות...).

ובזכרון, את מה שגיא תאר-  באמת היה מפחיד לראות את החברה (חלקם) מנסים לנחות בעמדה שוב ושוב, וברקע צעקות הנחיה (על גבול ההיסטריה) של אלה שלמטה, המנסים לכוון את הנחיתה. מגרש החנייה היה מלא כמעט לחלוטין במכוניות, שני חברה הראשונים (ישראל וצביקה) נחתו בעמדה, הבעיה היתה כששני החברה האחרים ניסו שוב ושוב לנחות ולא הצליחו. אני לא יכולתי להמשיך לראות ופשוט נסעתי הביתה (לא לפני שצעקתי להם שינחתו למטה, אני אאסוף אותם - כמובן שלא היתה תגובה). בכל מקרה, כנראה שהכל עבר בסדר כי לא שמעתי על פגיעות... באמת לא ברורה לי ההתעקשות לנחות למעלה. אין כאן בעיה של מכוניות או של להחזיר אותם מלמטה, יש כאן רק את הנושא של "תראו איך אני עושה את זה כמו גדול". ב- 99% מהמקרים זה מצליח, בשאר לא...

גיא, תודה רבה עבור הליווי הצילום ההובלה חזרה למעלה והתיאור. באמת היה יום כף.

הרי כמה תמונות שגיא צילם:
רק טיסות טובות